De gemoedsrust van een symmetrische verbinding


Gegarandeerde snelheid in upload en download

Met de SDSL-toegangsverbindingen profiteert u van een
snelle toegang tot 20 MB/s en een GTR 4H.
Deze symmetrische snelheden en dit streven naar kwaliteit van de dienstverlening beantwoorden perfect aan de dagelijkse behoeftes van bedrijven (grote datatransfers, toepassingen, enz.). SaaS(bv. videoconferenties, IP-telefonie, interconnectie van afgelegen locaties, enz.). De snelheden zijn gegarandeerd. Uw applicaties draaien altijd optimaal.
Via uw bedrijfstool kiest u uw operator, bestelt u uw verbinding en apparatuur en profiteert u van een professionele kant-en-klare oplossing.

Kent u deze dienst al?
Voor meer details:
Technische fiche

Gegarandeerd symmetrisch debiet

De snelheid van deSDSL-verbindingen is gegarandeerd tot 20 MB/s symmetrisch(upload = download). Zo communiceert u efficiënt en op elk moment met elkaar en wisselt u uw gegevens uit!

Hoge beschikbaarheid

Bij Sewan beslist u over uw operator voor uw aansluitnet. Om aan uw beschikbaarheidseisen te voldoen, en de redundantie van uw verbindingen en de continuïteit van uw diensten te garanderen, kiest u voor een tweede operator of een andere Sewan-technologie. Resultaat: dankzij onze collectienetwerken profiteert u van een uitgebreide dekking over het hele grondgebied en een zeer beschikbare service.

Geïntegreerde firewall

Dankzij de Cluster van firewalls in het kernnetwerk, beschermt u uw netwerk, uw gegevens en uw gebruikers. Van eenvoudig beleidsmanagement via poortopening tot inbraakdetectie, en niet te vergeten URL-filtering en flow-antivirus, u profiteert van een complete firewalling-service die beschikbaar is in slechts een paar klikken.

Uw uitwisselingen & communicatie altijd aan de top

De kwaliteit van de dienstverlening is onlosmakelijk verbonden met links SDSL. De spraak heeft prioriteit, waardoor de kwaliteit van de telefonie optimaal is, ongeacht de belasting van uw verbinding. Dde hersteltijdgarantie(GTR) in 4 uur is inbegrepen. Zo zorgt u voor enkele honderden gelijktijdige communicaties in de beste omstandigheden.

Plug & Play

De SDSL-verbindingen kunnen worden besteld in slechts een paar klikken en worden geleverd in vier tot zes weken. Als u een router met de SDSL-verbindingbestelt, wordt die voorgeconfigureerd en klaar voor gebruik geleverd. Eevoudign een stekker insteken en uw aansluiting werkt perfect.

Actieve en proactieve monitoring

U monitort en beheert uw verbinding in real-time met uw businesstool: link status (Up/Down, latency, jitter, pakket loos, etc.), verbruik, gebruik & distributie van bandbreedte: alle informatie die u nodig heeft! Zo visualiseert u uw prestatie-indicatoren en heeft u een nauwkeurige analyse van uw dagelijks gebruik. U profiteert ook van de proactieve begeleiding van onze teams die de integriteit van uw verbindingen waarborgen.

Beheer uw routers
in real-time op uw specifieke interface

Van een eenvoudige wijziging van het wifi-wachtwoord tot poortroutering, via NAT kunt u uw router zelfstandig aanpassen en configureren.

Actieve en responsieve klantenservice

Wij begeleiden u bij het gebruik van onze producten. Onze klantenservice staat garant voor een sterke klantrelatie en biedt u technische expertise in geval van vragen of problemen. U krijgt zo snel mogelijk de nodige ondersteuning.

Verwante diensten

Ga direct naar de sectie die u interesseert

Vragen?
Sewan antwoordt!

Bent u geïnteresseerd in dit product? Wilt u meer informatie?
Aarzel dan niet om ons te contacteren, wij zullen u zo snel mogelijk antwoorden.

Vragen?
Sewan antwoordt!

Bedankt voor uw bericht!

We zullen de nodige informatie verzamelen om u te antwoorden
en zeer snel contact met u opnemen.

Technische fiche

Tot 20 Mb/s

Tot 20 Mb/s

Technologie

SDSL EFM & ATM

Beperking van bandbreedte

Geen

IPv4 vast

Ja

Ja

QoS

Ja

Overal in België

Keuze van het aansluitnet

Ja

Mogelijkheid van redundantie op SFR- en Orange-aansluitnetten

Ja

<20ms
GB
<5ms
Pakketverlies
<0,1%
Online bestellen

Ja

Voorgeconfigureerde router

Ja

Klantenservice

Ja

Toegang tot de routerinstellingen

Ja

Extra IP-adressen
Ja
Firewall

Ja

GTR

4h