Specialist in directe verkoop

Sewan is een operator van de nieuwe generatie die gespecialiseerd is in gehoste diensten voor de publieke sector en grote bedrijven.

Als experts in de cloud en unified communications ondersteunen wij onze klanten bij hun digitale transformatie. Onze nieuwste generatie telecom- en IT-oplossingen hebben onze 1.000 klanten in de publieke sector (overheid, lokale overheden) en de particuliere sector (ETI en grote ondernemingen) al in staat gesteld om efficiënter te worden en de wendbaarheid van hun organisaties te verbeteren.  

De diensten die Sewan heeft opgezet, hebben vandaag betrekking op enkele miljoenen eindgebruikers.

Kent u deze dienst al?
Voor meer details:
Technische fiche
Kerncijfers Sewan: 850.000 gebruikers

Digitale begeleiding

Sewan begeleidt en adviseert grote bedrijven en overheden bij hun digitale transformatie, d.w.z. de implementatie van digitale tools, computers, netwerken en toepassingen in hun dagelijks gebruik.
De nieuwe digitale toolsdie worden aangeboden door Sewan zijn bedoeld om uitwisselingen, communicatie en interactie tussen werknemers te vergemakkelijken en daarmee ook de productiviteit en dus de omzet te verhogen.
Met een 100% cloud-gebaseerde aanpak, gericht op gebruikers en gebruik, biedt Sewan zijn klanten alle expertise in de integratie van diensten op het gebied van telecomnetwerken, IT-infrastructuur en communicatie.

Onze technologische partnerships

Door samen te werken met de toonaangevende fabrikanten van apparatuur en uitgevers in de IT-markt, voorzien wij bedrijven en overheden van state-of-the-art diensten.
Voor ons voice- en breedbandnetwerk of hostingoplossingen werken we samen met gerenommeerde technologiepartners die toonaangevend zijn in hun respectievelijke markten.
Wij maken er een erezaak van om ons aanbod op te bouwen uit beproefde, innovatieve en betrouwbare technologieën om u altijd het volgende te kunnen garanderen: prestaties, beschikbaarheid en veiligheid.

Nog vragen?
Sewan beantwoordt ze!

Wil je meer weten over Sewan?
Aarzel niet om contact met ons op te nemen, wij zullen u zo snel mogelijk antwoorden. 

Nog vragen?
Sewan beantwoordt ze!

Bedankt voor uw bericht!

We zullen de nodige informatie verzamelen om u te antwoorden
en zeer snel contact met u opnemen.