background

Het partnerschap dat goed voor u is

De filosofie van Sewan is duidelijk: partnerschap gaat niet alleen over het doorverkopen van onze oplossingen. Daarom zijn we partners en niet alleen leveranciers/resellers. Een partnerschap heeft een unieke dimensie: het omvat het hele bedrijfsmodel van elk bedrijf.

Het partnerschap dat goed voor u is
wave frontwave back

Nagekomen beloftes

We zijn er om u te helpen slagen en vooruitgang te boeken!

01

Een voordelig partnerschap om uw cloud- en telecombusiness te versnellen.

02

We delen al onze expertise en onze volledige catalogus van geavanceerde oplossingen.

03

Een 360° partnerschap met training, marketing, strategie en R&D.

Samen vooruitkomen

Uw dagelijkse praktijk eenvoudig transformeren

De partnerschappen die we aangaan, zijn uniek en op maat voor elke situatie. Onze visie op partnerschap steunt op verschillende pijlers, variërend van white label tot support die het verschil maakt.

background

Business model

Elke Partner haalt voordeel uit een businessmodel dat zowel veilig als winstgevend is. Er is het principe van herhaling, dat zorgt voor regelmatige inkomsten, en er is white label-distributie. Het stelt Partners in staat om de enige contactpersoon te zijn voor hun eindklanten.

background

Ontwikkelen

Ons doel is om elke Partner te helpen bij de ontwikkeling van zijn bedrijf. Door een uitgebreide catalogus van oplossingen te combineren met onze support en training kan elke Partner zijn vaardigheden en commerciële aanbod ontwikkelen.

background

Consolideren

Wat de commerciële strategie van onze Partners ook is, wij passen ons aan. Ons businessmodel, gebaseerd op terugkerende inkomsten, stelt ons in staat om de activiteiten en resultaten van onze klanten te consolideren.

background

Begeleiden

Zodra een nieuwe Partner zich aansluit bij het Sewan-netwerk, profiteert hij van uitgebreide support op maat. Het pre-sales team zet zijn expertise in voor complexe projecten en fungeert als medewerker van de Partner bij prospects en klanten.

background

Opleiden

Bij Sewan is er altijd een kans om te leren en nieuwe vaardigheden te  ontwikkelen. Of het nu via onze catalogus van Qualiopi-gecertificeerde trainingen, het Sewan Masterclass programma, onze tutorials of discussies met onze teams is, het is altijd goed om meer te leren over onze oplossingen.

background

Sewan 360

Compleet partnerschap voor compleet succes

Als we het hebben over Sewan 360, denken we aan alle aspecten van het partnerschap die niet rechtstreeks te maken hebben met onze kernactiviteiten. Het zijn al die kleine extra's die de ervaring van onze Partners zoveel rijker maken. Zo is er Sophia, het platform dat dient als copiloot, geautomatiseerde marketingcampagnes, developmentadvies, het Sewan Masterclass programma en zoveel meer...

Sewan 360

White label

Alle troeven om uw klanten
te overtuigen

Met het White Label-principe zorgen we ervoor dat u het enige bedrijf bent waarop uw klanten vertrouwen. Vanuit Sewan delen we alle sleutels tot succes die u zullen helpen om uw bedrijf te laten groeien.

background
Commerciële vrijheid

Commerciële vrijheid

U bepaalt zelf uw strategie, eigen marges en verkoopprijzen. In elk geval staan onze teams klaar om u te begeleiden.

background
Complete catalogus

Complete catalogus

Onze catalogus wordt de uwe. Bied uw klanten innovatieve oplossingen en bied altijd een antwoord op de vraag van een prospect.

background
Gedeelde R&D

Gedeelde R&D

Bij Sewan doen wij de R&D-investeringen voor u, en we laten u er graag van profiteren. Onze oplossingen zijn gebaseerd op de nieuwste technologieën.

background
Sereniteit

Sereniteit

Met onze verkoopstrategie op basis van terugkerende inkomsten kunt u ook uw inkomsten veiligstellen en aan visibiliteit winnen: u kunt langdurige klantentrouw opbouwen.

Opleidingen

Ga vooruit met onze gecertificeerde trainingen

Ons team biedt training op afstand of op locatie. Ons doel is om u steeds meer kennis en autonomie te bieden voor al onze oplossingen..

Opleidingen
background

Om verder te gaan

Speciaal voor u ontworpen tools

Sophia

Sophia niet vermelden is ondenkbaar: het geautomatiseerde platform dat het beheer van alle cloud- en telecomaanbiedingen voor je klanten centraliseert! Deel eenvoudig toegang met uw teamleden en bespaar iedereen tijd: van bestelling tot facturatie.

Partner Ruimte

Zoals de naam al aangeeft, is de Partner Ruimte een ruimte die 100% gewijd is aan onze Partners. U vindt er productnieuws, technische documentatie, instructievideo's, een contractgedeelte met alle juridische informatie die u nodig heeft, en nog veel meer!

De module beschikbaarheid

We hebben een module ontwikkeld waarmee onze Partners alle beschikbaarheidstests voor hun klanten (en toekomstige klanten) kunnen uitvoeren. Eenvoudig, praktisch en ergonomisch: dit is een plugin die in slechts enkele klikken kan worden geïntegreerd in uw eigen website, in uw eigen branding.

Marketingcampagnes

Pas toujours simple de mobiliser une équipe dédiée au marketing en interne. Het is niet altijd evident om een toegewijd intern marketingteam op te zetten. Personaliseren, downloaden en publiceren!

Sewan Masterclass

Het is altijd een goed idee om te blijven trainen en nieuwe vaardigheden te ontwikkelen. Masterclasses zijn vrij beschikbare video's. Partners kunnen zo op eigen tempo nieuwe oplossingen ontdekken. Dat is een pluspunt als het gaat om het doorstromen of inwerken van nieuwkomers.

Demo aanvragen
background

Kerncijfers

De cijfers van een succesvol partnerschap

775

Sewan-medewerkers zetten zich elke dag in voor uw succes

30+

Cloud- en telecomoplossingen om op te nemen in uw catalogus

5

Geografische zones met gespecialiseerde verkoopteams om u lokaal te ondersteunen

Testimonials

Deze mensen vertrouwen op ons

"Het white label-model dat Sewan aanbiedt, is een troef voor onze klantenrelaties omdat wij degenen zijn die zichtbaar zijn."

Nick Vanbelle
Nick VanbelleManaging Director

“Onze samenwerking met Sewan is een echte win-winsituatie. Hun competente en beschikbare team ondersteunt ons in onze groei en ontwikkeling.”

Sébastien Semaille
Sébastien SemailleCEO

“Ik werk al enkele jaren met Sewan en ik ben helemaal tevreden over hun diensten. Het is een bedrijf op mensenmaat dat kwaliteitsproducten levert en zeer snel reageert wanneer dat nodig is. Ik zou Sewan aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en bekwame leverancier.”

Emmanuel Givron
Emmanuel GivronChief Operating Officer
background

Sophia, de copiloot voor Partners

Geïntegreerde automatisatie die het verschil maakt