background

Europa veroveren...
en de wereld

We breiden onze aanwezigheid in Europa uit via externe overnames. Zo kunnen we de verschillende nationale markten zo efficiënt mogelijk bedienen en dichter bij onze partners zijn, overal waar onze oplossingen worden verdeeld.

Europa veroveren... 
en de wereld

Overnamestrategie

De familie breidt uit

We startten onze internationale uitbreiding in 2016 in Spanje met de overname van Vozelia, daarna in België in 2019 (3starsNet), in Duitsland in 2020 (42one) en tot slot in Nederland in 2023 (Pocos).

Als belangrijke Europese speler, we zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om nauwere banden te smeden in buurlanden... en waarom niet aan de overzijde van de oceaan?

De Sewan-ziel

Fundamentele waarden delen

Al onze overnames hebben de "Sewan-ziel" gemeen: dezelfde menselijke waarden en een duidelijke visie. We exporteren daarmee net zo goed onze ziel als een bedrijfs- of technisch model.

De Sewan-ziel
background

Interactieve kaart

Sewan in Europa

Onze teams breiden zich uit en vestigen zich over heel Europa. Van Brussel tot Parijs, via Berlijn, Madrid en Eindhoven breidt Sewan haar aanwezigheid uit over heel Europa.

Interactieve kaart
BelgiëBrussel
FrankrijkParijs - Rennes - Montpellier
SpanjeMadrid - Murcia
DuitslandBerlijn
NederlandEindhoven

Technische uitbreiding

Een infrastructuur ontworpen voor Europa

Het grootste deel van een internationale integratiestrategie speelt zich ook achter de schermen af, op het vlak van infrastructuur. Onze teams van experts zorgen ervoor dat alle faciliteiten van de groep zo optimaal mogelijk met elkaar verbonden zijn.

Voor onze infrastructuur moeten we de perfecte balans vinden tussen prestaties, beveiliging en kwaliteit. Vandaag is elk land minstens tweevoudig verbonden met het globale Sewan-netwerk.

Technische uitbreiding
background

Voor Europese scale-ups zou dekking van de volledige Europese markt vanzelfsprekend moeten zijn als ze het willen opnemen tegen de Amerikaanse en Aziatische spelers. In ieder geval is dat ons doel.


Alexis de Goriainoff

CEO van Sewan

background

Kerncijfers

Onze aanwezigheid in Europa versterken

Sewan streeft naar een diepgaande Europese aanpak om het leven van onze partners over de hele lijn te vereenvoudigen.

2016

Internationale uitbreiding in Spanje met de overname van Vozelia

2019

Aankomst in België, dit keer met de overname van 3starsNet

2020

Integratie van de Duitse operator 42One

2023

Nieuwe internationale overname in Nederland van telecomoperator Pocos

Een team uitbouwen

Sluit je aan bij onze teams
over heel Europa

We putten onze kracht uit het samenbrengen van verschillende culturen en het aanwerven van het grootste talent. We willen dat Sewaners zich buiten alle grenzen blijven ontwikkelen! Klaar om mee op avontuur te gaan?

background

Sophia, de copiloot voor Partners

Geïntegreerde automatisatie die het verschil maakt