Beveilig uw koppelingen en stromen

Beveiliging is een belangrijk punt voor bedrijven. Daarom biedt Sewan een breed scala aan diensten met toegevoegde waarde om de veiligheid van uw verbindingen, uw internetverbinding en de gegevens daarop te garanderen.

Alle Sewan-kernnetwerkinfrastructuren zijn native redundant uitgevoerd en worden ondersteund om een maximale beschikbaarheid van al onze diensten te garanderen. Zo creëert u uw multi-operator, multi-technologische architectuur in volledige autonomie en profiteert u van een zeer hoge beschikbaarheidsgraad.  

U bestelt en beheert in real-time uw firewall die zich in het kernnetwerk bevindt, rechtstreeks vanuit uw bedrijfstool. Zonder apparatuur op uw locaties te installeren, profiteert u van een firewall van de nieuwe generatie. 

Kent u deze dienst al?
Voor meer details:
Technische fiche

Backbone-beveiliging

Het Sewan-kernnetwerk is verdeeld over verschillende afzonderlijke datacenters, alle apparatuur die er deel van uitmaakt is op 2 verschillende locaties redundant en heeft automatische failover- of loadsharing-mechanismen. Welke diensten u ook gebruikt, ze profiteren dus van de hoge beschikbaarheidsarchitectuur die is opgezet en wordt uitgebaat door Sewan.

Multi-operator multi-technologische redundantie

Op dezelfde site kunt u verschillende links gebruiken, met verschillende technologieën en verschillende operatoren. U beschikt dus over verbindingen op verschillende fysieke media op het niveau van het aansluitnet, uw stromen lopen via backbones van verschillende exploitanten: u bent dus gevrijwaard van fysieke onderbrekingen en het uitvallen van een netwerkelement van een exploitant, en profiteert van een internettoegang met een zeer hoge beschikbaarheid

ADSL, VDSL, FTTH, 4G, Dedicated fiber....Alle configuraties zijn mogelijk en u stelt uw toegang samen volgens de specifieke vereisten van uw site.

U kiest en controleert uw eigen configuratie, in actieve/passieve of actieve/actieve load balancing naargelang uw behoeften, ongeacht de onderliggende operatoren en technologieën, via één enkele interface voor een eengemaakt netwerk. 

VPN MPLS

Ons aanbod VPNMPLS is de ideale oplossing voor het bouwen van een performante en veerkrachtige multisite-infrastructuur. Het vertrouwt op onze multi-operator architectuur met hoge beschikbaarheid om uw sites in alle veiligheid met elkaar te verbinden.  Uw bedrijf profiteert van een eigen privé- en waterdicht IP MPLS-netwerk en een veilige en krachtige internettoegang.

Cloud firewall

De functionele rijkdom van een firewall van de nieuwe generatie, gekoppeld aan het gecentraliseerde beheer van uw beveiligingsbeleid, biedt u een maximaal beveiligingsniveau voor uw verbindingen en de stromen die er doorheen lopen.

In een paar klikken, kunt u profiteren van geavanceerde firewalling-functies in volledige autonomie, zoals :

  • Creatie en beheer van uw regels volgens talrijke criteria (IP-adres, interfaces, gebruikers, tijdslots)
  • Ipsec/SSL beveiligde toegang op afstand voor uw nomadische gebruikers of telewerkers
  • Met de URL-filtering, de toepassingscontrole en deantivirusfuncties controleert u het surfen op het web van uw werknemers, beveiligt u de toepassingen die door uw bedrijf worden gebruikt en profiteert u van bescherming in real time tegen diverse bedreigingen (malware, enz.). U beschermt uzelf ook tegen het strafrechtelijke risico dat verbonden is aan het raadplegen van laakbare websites.

De eerste 100% geautomatiseerde firewall in de cloud

Directe toegang tot de oplossingen die beschikbaar zijn met de Cloud Firewall-service

Aanvullende oplossingen

Cloud-beveiliging

Beveilig uw cloud en applicaties

Microsoft Security

Een complete, intelligente en veilige oplossing.

VPN MPLS

Uw virtuele privé-netwerk, beveiligd en gemonitored

Deskundigenpanel

Jean-Philippe Ribes
Product Manager Verbinden

Operatoren en connectiviteitstechnologieën zijn voortdurend in ontwikkeling om te voldoen aan de groeiende vraag naar snelheden en diensten met betrekking tot nieuwe toepassingen (cloud, real-time toepassingen, big data, enz.).

Het kiezen van een "operator van operatoren" is de garantie dat u voor elk van uw sites profiteert van de beste garanties op het gebied van prestaties, beschikbaarheid en beveiliging op de markt.

Nog vragen? Contacteer ons