Een unieke tool

Sophia is onze unieke interface die onze partners volledige autonomie geeft, van bestelling tot facturatie. Sophia beheert in real-time de bestellingen van producten en diensten die u eenvoudig kunt instellen en factureren.
 
Sophia is speciaal ontworpen voor de indirecte verkoop en is een 100% geautomatiseerde oplossing, toegankelijk via een eenvoudige interface, waarmee onze partners alle diensten voor hun klanten en medewerkers kunnen beheren.
Kent u deze dienst al?
Voor meer details:
Technische fiche

Sophia, het dna van Sewan

Deze eenvoudige en 100% geautomatiseerde interface is in eigen beheer ontwikkeld sinds de start van Sewan om te voldoen aan de behoeftes van onze partners en hun klanten. Sophia is een rasecht high-performance dashboard, en het hart en de ziel van Sewan.

Autonomie van bestelling tot facturatie

In enkele klikken bestelt u producten en oplossingen, factureert u automatisch uw klanten en stelt u al uw diensten in.
Of u nu een verbinding wilt bestellen, uw bandbreedte wilt verhogen of een klant wilt factureren, alles is eenvoudiger dankzij Sophia.

Onze teams leiden u op

De eenvoudige en intuïtieve interface, en het grote aantal functionaliteiten verdienen advies van onze teams die u opleiden. Om u te ondersteunen, zijn er video-tutorials en FAQ's beschikbaar in uw partnerzone.