Zeer hoge snelheid, 100% gegarandeerd,
100% symmetrisch


Heeft u al glasvezel van Sewan?

Met gegarandeerde en symmetrische snelheden van 10 MB/s tot 1 GB/s (of meer indien nodig) worden al uw applicaties (zakelijk, kritisch en real-time) geoptimaliseerd en bereiken ze het hoogst mogelijke prestatieniveau.
Met dedicated glasvezel profiteert u van een brede dekking dankzij onze interconnecties met meer dan 50 operatoren en DSP's, een hoog prestatieniveau met optimale jitter en latency en een hoge beschikbaarheid met de bijgeleverde GTR 4H.
Dedicated glasvezel voldoet aan de hoogste betrouwbaarheidseisen van ondernemingen.

Kent u deze dienst al?
Voor meer details:
Technische fiche

100% gegarandeerd,
100% symmetrisch, prestatiegericht

Afhankelijk van de behoeftes van uw bedrijf kunt u profiteren van de granulariteit van de voorgestelde snelheden van 10 MB/s tot 1 GB/s, en de snelheid selecteren die aan uw eisen voldoet. Het aanbod is schaalbaar en groeit mee met uw bedrijf: u kunt uw snelheid gemakkelijk verhogen volgens uw behoeftes. Dedicated glasvezelbiedt de beste prestatiegaranties op het gebied van jitter, latency, transittijd, etc.

Een lokaal, nationaal, internationaal, evoluerend bereik

Sewan is verbonden met de meeste lokale operatoren(DSP's), nationaal en internationaal, zodat u verzekerd bent van de beste dekking, waar u ook bent!
De mogelijkheid van Sewan om snel en eenvoudig nieuwe operatoren te integreren garandeert de best mogelijke ondersteuning voor uw bedrijf.

Hoge beschikbaarheid

Bij Sewanbeslist u wie uw lokale netwerkbeheerder is. Om aan uw beschikbaarheidseisen te voldoen, de redundantie van de verbindingen en de continuïteit van de dienstverlening te garanderen, kiest u voor een tweede operator voor een aansluitnet of voor een andere Sewan-technologie.
Resultaat: dankzij onze collectienetwerken profiteert u van een uitgebreide dekking over het hele grondgebied en een zeer beschikbare service.

Geïntegreerde firewall

Dankzij de Cluster van firewalls in het kernnetwerk, beschermt u uw netwerk, uw gegevens en uw gebruikers. Van eenvoudig beleidsbeheer tot poortopening en inbraakdetectie, en niet te vergeten URL-filtering en flow-antivirus, u profiteert van een complete firewalling service die beschikbaar is in slechts enkele klikken. 

Actieve en proactieve monitoring

U controleert en beheert uw verbinding in real-time met Sophia: linkstatus (Up/Down, latency, jitter, pakket loos, etc.),  bandbreedte verbruik & -distributie: alle informatie die u nodig heeft! Op deze manier kunt u uw prestatie-indicatoren visualiseren en een nauwkeurige analyse van uw dagelijks gebruik maken. Of profiteer ook van de proactieve monitoring van onze teams die waken over de integriteit van uw verbindingen.

Beheer uw routers
in real-time op uw specifieke interface

Van een eenvoudige wijziging van het WiFi-wachtwoord naar de poortroutering en NAT, u zult in staat zijn om uw router volledig autonoom aan te passen en te configureren.

Actieve en responsieve klantenservice

Wij begeleiden u bij het gebruik van onze producten. Onze klantenservice staat garant voor een sterke klantenrelatie en biedt u technische expertise in geval van vragen of problemen, en geeft u zo snel mogelijk de nodige ondersteuning.

Verwante diensten

Ga direct naar de sectie die u interesseert

Vragen?
Sewan antwoordt!

Bent u geïnteresseerd in dit product? Wilt u meer informatie?
Aarzel dan niet om ons te contacteren, wij zullen u zo snel mogelijk antwoorden.

Vragen?
Sewan antwoordt!

Bedankt voor uw bericht!

We zullen de nodige informatie verzamelen om u te antwoorden
en zeer snel contact met u opnemen.

Technische fiche

Tot 10 GB/s

Tot 10 GB/s

Technologie

Glasvezel

Beperking van bandbreedte

Geen

IPv4 vast

Ja

Ja

QoS

Ja

Personaliseerbare Reverse DNS

Ja

Overal in België

Keuze van leverancier

Ja

<10 ms
GB
<2 ms
Pakketverlies
<0,1 %
Online bestellen

Ja

Voorgeconfigureerde router

Ja

Klantenservice

Ja

Toegang tot de routerinstellingen

Ja

Extra IPv4-adressen

Ja

Installatie ter plaatse

Ja

Firewall

Ja