Wat als u uw nummer kon kiezen

Van het gratis nummer tot het premiumnummer en alle andere...

Met het collectienetwerk Contact Experience profiteert u van alle telefoonnummers (speciale nummers, geografische en virtuele geografische nummers) en natuurlijk van een breed internationaal bereik. Door te vertrouwen op Sewan, zijn er geen tussenpersonen meer en vertrouwt u op een enkele partner. Onmiddellijke resultaten: u verlaagt uw kosten en profiteert van een betere opvolging en een eenvoudiger beheer!

Kent u deze dienst al?
Voor meer details:
Technische fiche

Voeg waarde toe aan uw diensten en genereer extra inkomsten

Vanuit uw speciale interface bepaalt u per maand de prijs die u aan uw 070/090X-nummer toekent. In overeenstemming met de hervorming van het BIPT en de huidige regelgeving geniet u van gestandaardiseerde tariefniveaus en bijbehorende vergoedingen in functie van de gespreksvolumes en de aard van de opgezette diensten.
Elke minuut die aan de telefoon wordt doorgebracht is winstgevend!

Beheer in real-time en volledig autonoom

Dankzij uw interface zit u aan het stuur en beheert u in real-time de routing van uw nummer. U stelt de oproeproutering in volgens uw eigen wensen: werkuren, werkdagen, vakanties,...

Zorg voor een professioneel onthaal

0800-nummers zijn niet langer het voorrecht van grote onderneming! Dankzij de getallen met toegevoegde waarde SewanAls u een telefoonnummer heeft, heeft u een uniek nummer dat u kunt koppelen aan een telefooncentrale, een gespreksgroep of een interactieve voiceserver!
Een 0800 is de zekerheid van een professioneel imago, ongeacht de grootte van uw bedrijf.

Van 070 tot 0909: Een breed scala aan getallen

Wilt u een nieuwe dienst opzetten en een nummer met toegevoegde waarde krijgen? Sewan biedt een breed scala aan banden, van het 0800-telefoonnummer tot het premiumnummer (070, 090X). 
In twee klikken besteld, en Sewan zorgt voor de rest. Dit nummer is direct bereikbaar en biedt onmiddellijk het Gratis Tariefinformatiebericht aan, dat uw contactpersoon informeert over het gehanteerde tarief.

Makkelijk te onthouden nummers

Dankzij onze ultra-intuïtieve bestelmodule beschikt u over een breed scala aan makkelijk te onthouden nummers, om uw diensten in de verf te zetten en uw nummer altijd top of mind te hebben voor al uw klanten.
Niemand zal ooit nog uw nummer vergeten!

Draagbaar en doorschakelen

Heeft u al uw eigen speciale nummers bij een andere provider? Uwilt gebruikmaken van onze diensten en voordelige betalingen en uw huidigeinfrastructuur behouden?
Dit is uw kans om over te stappen naar een operator die u een aantrekkelijkere vergoeding kan bieden en u kan begeleiden in
alle administratieve en technische fasen van deze wijziging.

Onze kennis boost uw autonomie

Dankzij uw online interface beheert u de routing van uw nummer in real-time. De interface kan worden gekoppeld aan een account in Gehoste Telefonie, een Trunk of zelfs een gespreksgroep. U kunt bovendien op elk moment doorschakelen naar het nummer van uw keuze: vast, mobiel of internationaal. U organiseert in volledige autonomie de routering van uw gesprekken naar de juiste correspondenten.
En elke maand ontvangt u uw factuur automatisch, zodat u uw betalingen op regelmatige basis kunt ontvangen!

Zwart nummer, IVR, belgroep: welke diensten voor uw 0800?

Het 0800-nummer is aanpasbaar en compatibel met vele andere diensten. U kunt het koppelen aan een IVR (om uw begroeting te personaliseren en uw inkomende oproepen te routeren), groepens beroepsprocedure (dienst van automatische herverdeling intelligente van al uw oproepen), een conferentiebrug (persoonlijk conferentienummer) of een zwart nummer.

Vragen?
Sewan antwoordt!

Bent u geïnteresseerd in dit product? Wilt u meer informatie?
Aarzel dan niet om ons te contacteren, wij zullen u zo snel mogelijk antwoorden.

Vragen?
Sewan antwoordt!

Bedankt voor uw bericht!

We zullen de nodige informatie verzamelen om u te antwoorden
en zeer snel contact met u opnemen.

Technische fiche

Specificaties
Een ruime keuze aan nummers
 
Sewan heeft verschillende speciale nummerreeksen, zodat u het ideale nummer kunt vinden om te associëren met uw service.

 

Gratis nummer - Geen kosten voor de beller

Premiumnummer - De beller wordt gefactureerd tegen het vastgestelde tarief, per minuut of per gesprek. Voor deze nummers ontvangt u een terugbetaling volgens het toegepaste tarief.
Kosten van de oproep vanuit vaste netwerken                                   

Kosten van het gesprek vanuit mobiele netwerken

Gemakkelijk te onthouden nummers - Sewan laat u een gemakkelijk te onthouden nummer rechtstreeks kiezen vanuit de bestelinterface met de opties Gold, Silver en Bronze, afhankelijk van uw nummer.

OPTIE GOLD

 • 3 identieke drielingen, bijvoorbeeld:
 • 3 seriële tripletten (eenheid), bijvoorbeeld :
 • 3 drielingen serie (tien), bijvoorbeeld :

OPTIE SILVER

 • 3 identieke doubletten, bijvoorbeeld:
 • 3 seriële doubletten (eenheid), bijvoorbeeld :
 • 3 doubletten serie (tien), bijvoorbeeld :

OPTIE BRONZE

 • 1 viervoudige serie, bijvoorbeeld :
 • 2 identieke doubletten, bijvoorbeeld:
 • 1 triplet serie (eenheid), bijvoorbeeld :

 

 • 020 020 020
 • 020 021 022
 • 020 030 040

 

 • 020 24 24 24
 • 020 24 25 26
 • 020 24 34 44

 

 • 020 24 1234
 • 020 24 12 12
 • 020 240 333