De telefonie van morgen, vandaag al beschikbaar

 

Cloud-telefonie is niet langer voorbehouden voor grote bedrijven

Ook wel bekend als Centrex. Gehoste telefonie biedt u diensten van de nieuwe generatie die uw telefonie zullen transformeren in pure technologie. Dankzij de à la carte-diensten start er een nieuw tijdperk voor u. Van het optimaliseren van uw telefooncentrale tot het doorschakelen van gesprekken, het maximaliseren van uw responsratio via een oproepstrategie, en niet te vergeten conferenties met maximaal 100 deelnemers, u controleert elk aspect van uw telefonie.

IP-telefonie is een kant-en-klare oplossing, beheerbaar in real-time, die geen hardware-investering vereist (PABX op kosten van de operator). Klaar voor gebruik, inzetbaar in slechts één klik, met een implementatie die korter is dan de tijd die nodig is om deze tekst te lezen, zal gehoste telefonie uw productiviteit verhogen en u concurrerender maken dan ooit tevoren.

Kent u deze dienst al?
Voor meer details:
Technische fiche

Alles-in-één technologie

U profiteert van kant-en-klare diensten die u kiest: conferentiebrug, gespreksgroep, interactieve voiceserver, convergentie, koppeling van computertelefonie...

Communiceer waar u ook bent

Wanneer u verbonden bent met het internet, waar u ook bent, in België of in de wereld, kunt u zonder extra kosten communiceren in HD-kwaliteit, net alsof de persoon met wie u praat naast u staat.

Eenvoud als prioriteit

Wij implementeren betrouwbare oplossingen die uw autonomie garanderen. De beheerinterface is uw enige locatie voor al uw lijnen en diensten en die van uw medewerkers (welkomstboodschap, doorschakelingen, wachtmuziek, oproephistoriek, servicenummers, etc.).

Hulp ter beschikking

Wij bieden u een robuust en schaalbaar platform voor alle
diensten. Wij begeleiden u tijdens uw projecten om uw medewerkers de beste werkomgeving te bieden.

Vragen?
Sewan antwoordt!

Bent u geïnteresseerd in dit product? Wilt u meer informatie?
Aarzel niet om contact met ons op te nemen, wij zullen u zo snel mogelijk antwoorden.

Vragen?
Sewan antwoordt!

Bedankt voor uw bericht!

We zullen de nodige informatie verzamelen om u te antwoorden
en zeer snel contact met u opnemen.

Deskundigenpanel

David Brette
Associate Director

Vandaag is een vlekkeloze communicatie essentieel voor uw teams en uw klanten. Door aanpassing aan alle contexten, door samenwerking in elke situatie, zorgt geïntegreerde communicatie ervoor dat uw bedrijf evolueert in het tempo van zijn behoeftes en brengt het u innovatieve diensten om nog efficiënter te zijn.

Nog vragen? Contacteer ons