Het belang van outsourcing


Onze job is ervoor te zorgen dat u zich op uw werk kan concentreren.

Deze oplossing biedt bedrijven de mogelijkheid om zich te concentreren op hun bedrijf en de werking van de servers aan Sewan toe te vertrouwen. Met deze intelligente oplossing delegeert u het beheer van uw servers, applicaties of IT. Door uw middelen te outsourcen, garandeert u uw bedrijf een volledig beveiligde administratie en toezicht, en wint u zowel aan productiviteit als aan concurrentievermogen. Alle diensten worden geleverd op infrastructuren die door Sewan worden beheerd en die voldoen aan de eisen van flexibiliteit, beschikbaarheid en beveiliging die bedrijven stellen. Het aanbod van Managed services integreert incident management, change management, capaciteitsmanagement en probleemmanagement.

Kent u deze dienst al?
Voor meer details:
Technische fiche

Beheer uw dienst via governance

Op regelmatige basis (driemaandelijks, maandelijks, wekelijks) wordt er een vergadering met uw accountmanager georganiseerd voor een stand van zaken. Samen bestuderen we de indicatoren voor de kwaliteit van de dienstverlening en identificeren we de triggers van eventuele incidenten om zo een continu verbeteringsplan beter te kunnen definiëren.

Voortdurend verbeteringsplan

Er wordt samen een continu verbeteringsplan opgesteld om alle te ondernemen acties om de efficiëntie van uw IT te verhogen, uit te voeren(servers, toepassingen). Zo profiteert u van langetermijntools en bevordert u het uitbreiden van de vaardigheden van uw teams en uw processen.

Proactieve expertise

Onze teams van ingenieurs beheersen een breed scala aan technologieën en houden proactief toezicht op de goede werking van uw VM's. 

Er gaat niets boven ervaring

Al meer dan 20 jaar beheert Sewan dagelijks kritische applicaties en garanderen we de vertrouwelijkheid, integriteit en duurzaamheid van gevoelige gegevens. Onze knowhow evolueert dagelijks. Zo bieden wij u intelligente en schaalbare oplossingen om aan al uw zakelijke behoeftes te voldoen. 

Compatibele oplossingen, hardware en accessoires