Monitor en beheer uw netwerk in real-time

Beheer uw netwerk autonoom

Met de door Sewan ontworpen monitoringoplossing heeft u volledige controle, in real- time, over alles wat er op uw netwerk gebeurt via uw specifieke interface. Ongeacht het type verbinding en router kunt u uw bandbreedteverbruik en de verbindingsstatus van uw sites in real-time bekijken, uw indicatoren voor de kwaliteit van de dienstverlening (latency, jitter, pakket loos) bewaken en de stromen op uw netwerk controleren. Sewan bewaakt proactief al uw gegarandeerde bandbreedtelinks.

Kent u deze dienst al?
Voor meer details:
Technische fiche

Kennis is macht: het belang van monitoring

In real-time bewaakt u uw bandbreedteverbruik voor zowel download- als upload-snelheden. U visualiseert de status en de geschiedenis van de verbindingen. Met details tot op de dag, week, maand of jaar nauwkeurig. U kunt een diagnose stellen van de toestand van uw verbindingen en proactief anticiperen op veranderingen in de snelheden om de groei van uw bedrijf te ondersteunen.

Uw prestatie-indicatoren in real-time

Uw real-time toepassingen (telefonie, Skype, Dialog, samenwerkingstools) vereisen een optimale kwaliteit van de dienstverlening. Bewaak uw belangrijkste prestatie-indicatoren in real-time: latency, jitter, pakket loos. U heeft twee niveaus: een vereenvoudigd grafisch overzicht voor een snelle check, en een gedetailleerd overzicht voor een grondige analyse en diagnose.

Een nauwkeurige analyse van uw dagelijks gebruik

Welke IP-adressen worden het meest geraadpleegd? Wat zijn de meest gebruikte toepassingen? Zijn uw serviceklassen aangepast aan uw dagelijks gebruik?
Heeft u voldoende bandbreedte ? 
Met de monitoringtool van Sewan kunt u al deze informatie en nog veel meer in enkele klikken onder de knie krijgen. 

Ultracompatibel

Wat uw type verbinding ook is (ADSL/VDSL/SDSL/ glasvezel). Wat uw dienst ook is (internettoegang of VPNMPLS), en ongeacht uw router, de monitoringtool van Sewan is automatisch, volledig en zonder hardwarebeperkingen voor u toegankelijk.

Proactieve monitoring tot uw dienst

Sewan waakt over uw netwerk en zorgt voor proactief monitoring op alle verbindingen met gegarandeerde snelheid. We monitoren al uw verbindingen en onze technici bellen u onmiddellijk op als er een storing optreedt. 

Compatibele oplossingen, hardware en accessoires