Een oplossing voor elke context

Communiceer naar 2, 3, 4 of 100 ontvangers. Communiceer via IP of een analoge lijn. Communiceren met contacten in België of in het buitenland. Koppel uw vaste en mobiele telefoons. Professionaliseer uw onthaal en nog veel meer... Elk bedrijf heeft zijn eigen behoeftes.


Bij Sewan zijn uw behoeftes onze zorg. Daarom bieden wij u dankzij onze eenvoudige, functionele en real-time personaliseerbare oplossingen flexibele tools voor een betere communicatie.

Concentreer u enkel op uw werk.

Kent u deze dienst al?
Voor meer details:
Technische fiche

Verbeter uw concurrentiepositie met telefonie van morgen die vandaag al beschikbaar is. Uw medewerkers zijn altijd verbonden en interacties worden gefaciliteerd.

 

 

De Trunk SIP-oplossing, die native compatibel is met de merken en apparatuur op de markt, stelt bedrijven met een telefooncentrale in staat om inkomende en uitgaande oproepen (nationaal en internationaal) te routeren. 

Bijbehorende materialen

Deskundigenpanel

David Brette
Associate Director

Aan de vooravond van het einde van de PSTN (conventionele telefonie) in Frankrijk en Europa vertegenwoordigt IP-telefonie niet de toekomst, maar het heden. Deze oplossing, die intussen voor iedereen toegankelijk is, is de meest betrouwbare technologie geworden voor het leveren van hoogwaardige zakelijke telefoniediensten.
Dankzij zijn catalogus, de meest complete op de markt, biedt Sewan u een gamma van gehoste telefonie-oplossingen op maat van uw behoeftes en die van uw klanten.
Schaalbaar, snel uitrolbaar en zonder nood aan speciaal onderhoud, voldoet IP-telefonie aan de behoeftes van bedrijven van elke omvang: van multinationals tot kleine lokale bedrijven.

Nog vragen? Contacteer ons