Als u geen internet heeft, heeft u toch internet

 
Zelfs het internet gaat niet zo ver.   
 
Omdat er nog steeds“wittezones" zijn, d.w.z. gebieden die niet worden bediend door de klassieke netwerken, heeft Sewan een reeks alternatieve connectiviteitsoplossingen ontwikkeld om u te verbinden waar u zich ook bevindt.
 
 
Er is een innovatieve technologie bij u in de buurt beschikbaar en u wilt deze gebruiken om van de diensten van Sewan te profiteren? 
Contacteer ons: onze Backbone is ontworpen om regelmatig nieuwe operatoren en nieuwe technologieën te integreren. 
Kent u deze dienst al?
Voor meer details:
Technische fiche

Straalverbinding: gegarandeerd symmetrische snelheid... en draadloos

De straalverbinding biedt een gegarandeerde en symmetrische snelheid van 10 tot 100 MB/s met een servicekwaliteit en prestaties gelijkwaardig aan glasvezel: GTR 4h, gegarandeerde prestaties op het gebied van jitter, latentie    en pakket loos.
Of het nu gaat om gelicentieerde (Ethernet, E1, E3, STM-1, STM-4) of niet-gelicentieerde (Ethernet) frequentiebanden, Sewan draagt hierbij zorg voor het eventueel nodige adminstratief werk zowel naar de lokale administratie, als naar het BIPT toe.
Dit aanbod wordt zonder civieltechnische werken ingezet.

5GHz Punt-MultiPunt verbindingen: Wi-Fi versterkt

De 5GHz Punt-MultiPunt verbindingen (PmP) biedt een gegarandeerde symmetrische doorvoer van 10 tot 100 Mb/s met een servicekwaliteit en prestaties die gelijkwaardig zijn aan die van optische vezels: GTR 4h, gegarandeerde prestaties in termen van jitter, latentie en pakketverlies.
Beschikbaar in verschillende gelicentieerde frequentiebanden (Ethernet-standaard, +E1), dit bod wordt ingezet zonder civieltechnische werken.

KA-SAT: IP-Diensten via satelliet

KA-SAT is een telecommunicatiesatelliet die in september 2011 in opdracht van Astrium is gebouwd voor het Europese bedrijf Eutelsat. Het doel is om internettoegang te bieden tot gebieden in "witte zones", met nationale en Europese dekking (internet: 4 of 10 Mbps download / 4 Mbps upload - Lan-to-Lan verbindingen).

 

Vragen?
Sewan antwoordt!

Bent u geïnteresseerd in dit product? Wilt u meer informatie?
Aarzel dan niet om ons te contacteren, wij zullen u zo snel mogelijk antwoorden.

Vragen?
Sewan antwoordt!

Bedankt voor uw bericht!

We zullen de nodige informatie verzamelen om u te antwoorden
en zeer snel contact met u opnemen.

Technische fiche

Snelheden

Tot 1 GB/s

Bandbreedte

Gegarandeerd en symmetrisch

België
Klantenservice

Ja

Toegang tot de routerinstellingen

Ja

Extra IP-adressen

Ja