Breedband op analoge lijn


Een volledig uitgewerkt aanbod

Met onze ADSL / VDSL-toegangsverbindingen profiteert u van snelle internettoegang op een eenvoudige analoge lijn (tot 20 Mb/s voor een ADSL-lijn en tot 100 Mb/s voor een VDSL-lijn). Vanuit uw speciale interface kunt u uw routers beheren en uw verbindingen in realtime controleren.
Naast hun intrinsieke kwaliteiten genieten ADSL en VDSL van lage kosten, een snelle implementatie en de beste geografische dekking in België.

Kent u deze dienst al?
Voor meer details:
Technische fiche

Tot 100 MB/s

De verbindingen worden gebruikt tot het maximum van hun fysieke capaciteit in overeenstemming met hun geografische afstand tot de verzender. (DSLAM). Zo kunnen de VDSL-linksnelheden oplopen tot 100 Mb/s. Geniet van de best mogelijke doorvoer op uw site!

Hoge beschikbaarheid

Bij Sewan beslist u over uw operator voor uw aansluitnet. Om aan uw beschikbaarheidseisen te voldoen, en de redundantie van uw verbindingen en de continuïteit van uw diensten te garanderen, kiest u voor een tweede operator of een andere Sewan-technologie. Resultaat: dankzij onze collectienetwerken profiteert u van een uitgebreide dekking over het hele grondgebied en een zeer beschikbare service.

Geïntegreerde firewall

Dankzij de cluster van firewalls in het kernnetwerk beschermt u uw netwerk, uw gegevens en uw gebruikers. Van eenvoudig beleidsbeheer tot poortopening en inbraakdetectie, en niet te vergeten URL-filtering en flow-antivirus, u profiteert van een complete firewallservice die beschikbaar is in slechts enkele klikken. 

Plug & Play

ADSL / VDSL-links kunnen met een paar klikken worden besteld en worden binnen enkele dagen geleverd. Als u een router met een ADSL / VDSL verbinding bestelt, wordt deze voorgeconfigureerd en klaar voor gebruik geleverd. Een eenvoudige verbinding en uw verbinding werkt perfect.

Gedeeltelijke of volledige ontvlechting

Door te kiezen voor volledige ontvlechting hoeft u zich niet te abonneren
op de analoge lijn.
Door te kiezen voor gedeeltelijke ontvlechting behoudt u de onderliggende lijn om deze te gebruiken voor een fax, betaalterminal of analoge telefonie.

Beheer uw routers
in real-time op uw specifieke interface

Van een eenvoudige wijziging van het wifi-wachtwoord naar de poortroutering en NAT, zult u in staat zijn om uw router volledig autonoom te personaliseren en configureren.

Actieve monitoring

U beheert en controleert uw verbinding in real-time met onze businesstool: verbindingsstatus(Up/Down, latentie, jitter, pakket loos etc.), bandbreedteverbruik, gebruik & distributie: alle informatie die u nodig heeft! Zo kunt u uw prestatie-indicatoren visualiseren en een nauwkeurige analyse maken van uw dagelijks gebruik.

Actieve en responsieve klantenservice

Wij begeleiden u bij het gebruik van onze producten. Onze klantenservice staat garant voor een sterke klantrelatie en biedt u technische expertise in geval van vragen of problemen. U krijgt zo snel mogelijk de nodige ondersteuning.

Verwante diensten

Ga direct naar de sectie die u interesseert

Vragen?
Sewan antwoordt!

Bent u geïnteresseerd in dit product? Wilt u meer informatie?
Aarzel dan niet om ons te contacteren, wij zullen u zo snel mogelijk antwoorden.

Vragen?
Sewan antwoordt!

Bedankt voor uw bericht!

We zullen de nodige informatie verzamelen om u te antwoorden
en zeer snel contact met u opnemen.

Technische fiche

Tot 100 MB/s

Tot 40 MB/s

Technologie

ADSL 2+

Beperking van bandbreedte

Geen

IPv4 vast

Ja

Ja

Overal in België

Keuze van het aansluitnet

Ja

Mogelijkheid van redundantie op SFR- en Orange-aansluitnetten

Ja

Gedeeltelijke ontvlechting

Ja

Volledige ontvlechting

Ja

<30 ms

GB

<10 ms

Pakketverlies

<0,2%

Online bestellen

Ja

Voorgeconfigureerde router

Ja

Klantenservice

Ja

Toegang tot de routerinstellingen

Ja

Extra IP-adressen

Ja

Firewall

Ja

Installatie ter plaatse

Ja