Verbind uw sites eenvoudig met elkaar


Uw virtuele privé-netwerk, beveiligd en gemonitored

Een multi-site, nationaal of internationaal bedrijf heeft behoefte aan gegarandeerde, hoogwaardige en beschikbare verbindingen. De Sewan VPN/MPLS-oplossing is gebouwd rond een krachtige en veerkrachtige infrastructuur en steunt op een multi-operator end-to-end collectienetwerk, waardoor deze oplossing het ideale antwoord is op uw behoeftes. Uw bedrijf profiteert dus van een eigen privé en verzegeld IP MPLS-netwerk, onafhankelijk van de traditionele operatoren, met een "Any-to-Any"-architectuur, zonder dat u een centrale site hoeft te doorlopen. MPLS biedtu toegang tot een breed scala aan aanvullende diensten: firewall in het kernnetwerk, multi-technology en multi-operator redundantie, beveiligde toegang op afstand, IP-telefonie, volledige monitoring op uw verbindingen en activiteiten, hosting in het kernnetwerk voor uw applicaties, enz.

Kent u deze dienst al?
Voor meer details:
Technische fiche

Een netwerk aangepast aan uw behoeftes

Hoofdkantoor, productiesites, verkoopkantoren, home office: omdat elk van uw sites een andere bestemming heeft, beantwoordt ons aanbod aan al uw behoeftes.
Van ADSL tot dedicated glasvezel, Sewan voldoet aan alle snelheids-, beschikbaarheids- en prestatiegaranties, ongeacht de locatie van uw sites, dankzij de interconnecties met tal van lokale, nationale en internationale operatoren. 

Verbindingsbeveiliging

Breed scala aan oplossingen voor redundantie en verbindingsbeveiliging om de continuïteit van uw diensten in de meest kritische omgevingen te waarborgen, waardoor u de beste beschikbaarheidsgaranties op de markt krijgt.

Hoge-beschikbaarheidsinfrastructuren

Kernnetwerkinfrastructuren zijn redundant en worden gehost in grote datacenters die verbonden zijn met wereldwijde kernnetwerken en voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen.

Onbeperkte internettoegang in het kernnetwerk

U profiteert van een dynamische selectie van het beste pad dat beschikbaar is, voor een vlotte en optimale internettoegang. Profiteer van multi-operator interconnecties voor een betere beschikbaarheid en een hoge mate van redundantie.

Geïntegreerde firewall

Dankzij de cluster van firewalls in het kernnetwerk beschermt u uw netwerk, uw gegevens en uw gebruikers. Van eenvoudig beleidsbeheer tot poortopening en inbraakdetectie, en niet te vergeten URL-filtering en flow-antivirus, u profiteert van een complete firewallservice die beschikbaar is in slechts enkele klikken. 

Beheer in real-time en volledig autonoom

Dankzij onze gespecialiseerde tool heeft u de volledige controle over uw aanbiedingen en uw netwerk: geschiktheid, bestellingen, optie- of configuratiewijzigingen en implementatie. U heeft de volledige controle over uw netwerk, end-to-end en volledig autonoom.

Verwante diensten

Ga direct naar de sectie die u interesseert

Vragen?
Sewan antwoordt!

Bent u geïnteresseerd in dit product? Wilt u meer informatie?
Aarzel dan niet om ons te contacteren, wij zullen u zo snel mogelijk antwoorden.

Vragen?
Sewan antwoordt!

Bedankt voor uw bericht!

We zullen de nodige informatie verzamelen om u te antwoorden
en zeer snel contact met u opnemen.

Technische fiche

Technologie
Hersteltijdgarantie (RTP)

Ja

Beperking van bandbreedte

Geen

Gecentraliseerde internetdoorvoer

Ja (optioneel)

IPv4 vast

Ja

Ja

QoS

Ja

SSL en IPSec met toegang op afstand

Ja

Frankrijk en internationaal 

Keuze van het aansluitnet

Ja

Mogelijkheid van redundantie op aansluitnetten van verschillende operatoren

Ja

Gedeeltelijke ontvlechting

Ja

Volledige ontvlechting

Ja

Online bestellen

Ja

Voorgeconfigureerde router

Ja

Klantenservice

Ja

Extra IP-adressen

Ja

Deskundigenpanel

Jean-Philippe Ribes
Product Manager Verbinden

Operatoren en connectiviteitstechnologieën zijn voortdurend in ontwikkeling om te voldoen aan de groeiende vraag naar snelheden en diensten met betrekking tot nieuwe toepassingen (cloud, real-time toepassingen, big data, enz.).

Het kiezen van een "operator van operatoren" is de garantie dat u voor elk van uw sites profiteert van de beste garanties op het gebied van prestaties, beschikbaarheid en beveiliging op de markt.

Nog vragen? Contacteer ons