Diensten en mensen


Een pre-sales team om uw projecten te realiseren.
Een implementatieteam om de levering en installatie te garanderen van uw links en routers.
Een klantenservice op menselijke schaal, beschikbaar en reactief.
Een technisch team dat u ondersteunt zodra u het nodig heeft en dagelijks proactief toezicht houdt op uw verbindingen.
U bent autonoom, maar u staat niet alleen.

Kent u deze dienst al?
Voor meer details:
Technische fiche

Firewall

De controle van de netwerkstromen wordt in de loop van de tijd en met de opkomst van nieuwe dreigingen en ontwijkingstechnieken complexer, net als de toename van de hoeveelheid gegevens en de diversiteit van de toegangsmiddelen. Met de Sewan firewall-dienst profiteert u van de nieuwste technologieën op de markt om deze uitdagingen het hoofd te bieden.
Het beveiligingsaanbod van Sewan is gebaseerd op een firewallcluster van Fortinet, gehost en gecentraliseerd in het kernnetwerk, om een "Firewall As A Service"-functie te bieden, direct beschikbaar voor alle Sewan-toegangsverbindingen en virtuele machines.
Van eenvoudig beleidsbeheer, via het openen van poorten tot inbraakdetectie, en niet te vergeten URL-filtering en flow-antivirus, profiteert u van een complete firewalldienst die in enkele klikken beschikbaar is. 

Toegangredundantie

Bij Sewan is multi-operator multi-technologische redundantie op drie niveaus opgezet. Ten eerste door twee verschillende local loops van uw site naar de dispatchers. Ten tweede, van de dispatchers naar de Sewan-kern via twee verschillende operator-backbones. En tenslotte, door het kernnetwerk en de interconnectie-infrastructuren van Sewan te beveiligen met de operatorenpartners. Elke combinatie van operator en/of technologie is mogelijk voor een uniforme dienst. Ongeacht uw keuze van operator en technologie, u profiteert van een beveiligde verbinding die door Sewan wordt bediend en beheerd. ADSL/SDSL, glasvezel/xDSL, SDSL/4G, kies de combinatie die overeenkomt met uw behoeftes. 

Supervision

Met de door Sewan ontworpen monitoringoplossing heeft u real-time controle over alles wat er op uw netwerk gebeurt via uw specifieke interface.
Ongeacht het type verbinding en router kunt u uw bandbreedteverbruik en de verbindingsstatus van uw sites in real-time bekijken, uw indicatoren voor de kwaliteit van de dienstverlening (latency, jitter, pakket loos) bewaken en de stromen op uw netwerk controleren. Sewan bewaakt proactief al uw gegarandeerde breedbandverbindingen.

Installatie ter plaatse

Sewan vergemakkelijkt de implementatie van uw toegangsverbinding door u de installatie van routers aan te bieden op de sites van uw klanten, waar dan ook op het vasteland van Frankrijk en Corsica.
 
Deze dienst, uitgevoerd door ervaren technici, omvat de verplaatsing, apparatuurconfiguratie, de verbindingen, de testen, interne service en het testen.

Compatibele oplossingen, hardware en accessoires