Een zeer snel glasvezelbreedbandaanbod voor bedrijven

Downloaden tot 1 GB/s

FTTH is een asymmetrisch aanbod van breedbandconnectiviteit op basis van een glasvezelnetwerk met meerdere operatoren.

Ontworpen om te voldoen aan de zeer hoge snelheidsbehoeften van bedrijven, bereikt het 1 Gb in downstream en 500 Mb/s in upstream.

Sewan verkoopt haar FTTH-verbindingen in het hele land dankzij haar interconnecties en overeenkomsten met de belangrijkste infrastructuurbeheerders in België.
Kent u deze dienst al?
Voor meer details:
Technische fiche

Een nationale dekking in volle expansie!

De uitrol van glasvezel wordt in België versneld, met als doel een dekking van 70% van het land tegen 2028.

Hoge beschikbaarheid

Bij Sewanbeslist u wie uw aansluitnetwerkbeheerder is. Om te voldoen aan uw beschikbaarheidseisen, en om de redundantie van de verbindingen en de continuïteit van de dienstverlening te garanderen, kiest u voor een tweede operator voor een aansluitnet of voor een andere Sewan-technologie. 

Resultaat: dankzij uw collectienetwerken profiteert u van een uitgebreide dekking over het hele grondgebied en een zeer beschikbare service.

Geïntegreerde firewall

Dankzij de cluster van firewalls tot kernnetwerk, beschermt u uw netwerk, uw gegevens en uw gebruikers. Van eenvoudig beleidsbeheer, via poortopening tot inbraakdetectie, om URL-filtering en flow-antivirusniet te vergeten, u profiteert van een complete firewalling service die beschikbaar is in slechts een paar muisklikken.

Plug & Play

Gedeelde glasvezelverbindingen zijn eenvoudig te bedienen met slechts enkele muisklikken. Als u een router met een gedeelde glasvezelverbinding bestelt, wordt de router voorgeconfigureerd en klaar voor gebruik geleverd. Sluit hem gewoon aan en uw verbinding is operationeel.

Actieve monitoring

U controleert en beheert uw link in real-time met onze businesstool: link status(Up/Down, latentie, jitter, pakket loos, etc.), bandbreedteverbruik, & -distributie: alle informatie die u nodig heeft! Zo kunt u uw prestatie-indicatoren visualiseren en een nauwkeurige analyse maken van uw dagelijks verbruik.

Beheer uw routers in real-time op uw specifieke interface

Van een eenvoudige wijziging van het Wifi-wachtwoord tot poortrouting en NAT, u kunt uw router volledig autonoom aanpassen en configureren.

Klantenservice

Wij begeleiden u bij het gebruik van onze producten. Onze klantenservice staat garant voor een sterke klantrelatie en biedt u technische expertise in geval van vragen of problemen, en geeft u zo snel mogelijk de nodige ondersteuning.

Verwante diensten

Ga direct naar de sectie die u interesseert

Vragen?
Sewan antwoordt!

Bent u geïnteresseerd in dit product? Wilt u meer informatie?
Aarzel dan niet om ons te contacteren, wij zullen u zo snel mogelijk antwoorden.

Vragen?
Sewan antwoordt!

Bedankt voor uw bericht!

We zullen de nodige informatie verzamelen om u te antwoorden
en zeer snel contact met u opnemen.

Technische fiche

Tot 1 GB/s

Tot 500 MB/s

Technologie

Glasvezel

Beperking van bandbreedte

Geen

IPv4 vast

Ja

Ja

Overal in België

<25 ms

GB

<5 ms

Pakketverlies

<0,2%

Online bestellen

Ja

Voorgeconfigureerde router

Ja

Klantenservice

Ja

Toegang tot de routerinstellingen

Ja

Extra IP-adressen

Ja