Een breed gamma aan oplossingen om uw connectiviteit altijd te garanderen

 

Bij Sewan staat de beschikbaarheid van uw verbindingen centraal. Daarom bieden wij u, om uw connectiviteit te garanderen, een reeks technische en functionele oplossingen die beschikbaar zijn voor alle componenten van uw verbindingen: het aansluitnet, routers, Backbone Sewan en het internettransit.

Kent u deze dienst al?
Voor meer details:
Technische fiche

Multi-Operator Multi-technologische Redundantie

Multi-operator, multi-technologische redundantie wordt georganiseerd op drie niveaus.
Ten eerste door twee verschillende aansluitnetten van uw site naar de verdelers.
Ten tweede, van de verdelers naar het Sewan-kernnetwerk via twee verschillende backbones van de operator.
En tenslotte, door de beveiliging van het kernnetwerk en de interconnectie-infrastructuren van Sewan met zijn operatorenpartners.
Alle combinaties van operatoren en/of technologieën zijn mogelijk voor een uniforme dienstverlening.
Ongeacht uw keuze van operator en technologie profiteert u van een beveiligde verbinding, die wordt uitgebaat en beheerd door Sewan. ADSL/SDSL,Glasvezel / xDSL , SDSL/4G, kies de combinatie die aan uw eisen voldoet.

VRRP voor een automatische back-up

Onze routers gebruiken het VRRP-protocol om de hoge beschikbaarheid van uw connectiviteit te garanderen. In het geval van een storing op de hoofdverbinding wordt automatisch en onmiddellijk overgeschakeld op de noodverbinding. Zodra het verkeer wordt hersteld, schakelt het automatisch terug naar de hoofdverbinding zonder enige tussenkomst van uw kant.

Hersteltijdgarantie

Onze verbindingen komen met een 4-uur hersteltijdgarantie. In het geval van een incident op uw vebinding is er geen reden tot paniek.Bij Sewan en zijn partners is alles geïmplementeerd om de dienst te herstellen in minder dan 4 uur. 

Infrastructuur Backbone

De diensten van Sewan zijn gebaseerd op een hoge capaciteit en een zeer beschikbare technische infrastructuur. Alle kernnetwerkapparatuur is redundant uitgevoerd op verschillende datacenters, die zelf met elkaar verbonden zijn door multi-GB/s koppelingen via verschillende kabelpaden, en redundant voor een steeds grotere beveiliging. 

Internettransit

U beschikt over een dynamische selectie van het beste beschikbare kabelpad voor een vlotte en optimale internettoegang. Multi-operator interconnecties voor een betere beschikbaarheid en een hoge mate van redundantie.

Compatibele oplossingen, hardware en accessoires