Uw onmisbare tools, 365 dagen per jaar

Sewan verdeelt de Office 365-suite van professionele software voor bedrijven gepubliceerd door Microsoft in de cloudversie.
Het principe van deze suite is om de tools aan te kunnen passen en te betalen volgens uw behoeftes. Sewan stelt u in staat om Office 365 te integreren met andere diensten en een unieke en gepersonaliseerde catalogus op te stellen.

Dankzij onze investeringen profiteert u van een 100% geautomatiseerd portaal om uw orders te plaatsen, uw tooling te beheren en uw facturen voor alle producten te beheren.

Bij Sewan profiteert u van een toegewijd pre-sales team, projectmanagers, een team van gecertificeerde ingenieurs, marketingondersteuning en maandelijkse facturering op basis van gebruik.

Sewan maakt deel uit van de zeer beperkte groep van "Tier-2" Cloud Services Provider (CSP) Operators/Distributeurs.

Kent u deze dienst al?
Voor meer details:
Technische fiche

Exchange

Toegang tot uw documenten, e-mails, agenda's en contacten vanuit Office-toepassingen, waar u ook bent. Werk efficiënt, waar u ook bent, dankzij gehoste messaging voor bedrijven.

Office 365 ProPlus

De must-have software voor uw kantoorautomatisering en suite voor samenwerkingstools die gebruikt kan worden op 5 machines met één licentie. In real-time geüpdatet, eenvoudig en praktisch te implementeren: uw suite reist overal met u mee. 

Teams

De oplossing die teamwork aanmoedigt. Teams stelt u in staat om te communiceren waar u ook bent, allerlei soorten content te delen, evenementen te plannen en te organiseren vanuit één enkele gebruikersinterface die beschikbaar is op desktop- en mobiele apparaten.

SharePoint Online

Creëer en deel content met uw medewerkers in de cloud. Met Sharepoint is teamwork nog nooit zo eenvoudig geweest. 

OneDrive voor Bedrijven

OneDrive Enterprise is een online gegevensopslagruimte die compatibel is met al uw dagelijkse tools. OneDrive Enterprise is de ideale oplossing om uw opdrachten uit te voeren waar u ook bent, op een veilige en betrouwbare manier. Creëer, deel, werk eenvoudig en in real-time samen, met een kant-en-klare oplossing voor bedrijven.

Extra tools

Ze zijn niet onmisbaar, maar ze zijn wel erg nuttig.

Deze instrumenten komen tegemoet aan de specifieke behoeften van specifieke bedrijven. Ze zijn modulair, aanpasbaar en vormen een zeer goede aanvulling op uw Microsoft-samenwerkingstools. Je moet gewoon degene vinden die bij je past, en er is zeker een...of meerdere.

Verwante diensten

Ga direct naar de sectie die u interesseert

Deskundigenpanel

Thierry Miot
Product Manager
Samenwerken is aan het evolueren. Als de belangrijkste samenwerkingstool binnen microbedrijven en grote bedrijven de traditionele messaging blijft, ontstaan er nieuwe praktijken.
Nog vragen? Contacteer ons

Vragen?
Sewan antwoordt!

Bent u geïnteresseerd in dit product? Wilt u meer informatie?
Aarzel dan niet om ons te contacteren, wij zullen u zo snel mogelijk antwoorden.

Vragen?
Sewan antwoordt!

Bedankt voor uw bericht!

We zullen de nodige informatie verzamelen om u te antwoorden
en zeer snel contact met u opnemen.