De telefonie van morgen, vandaag al beschikbaar

Cloud telefonie is niet langer voorbehouden aan grote bedrijven

Hosted telefonie, ook bekend als Centrex, biedt u diensten van de nieuwe generatie die uw telefonie zullen omvormen tot een concentraat van pure technologie. Dankzij de diensten à la carte gaat er een nieuw tijdperk voor u open. Van het optimaliseren van uw telefooncentrale tot het doorschakelen van gesprekken, het maximaliseren van uw respons via een belstrategie, en niet te vergeten conferenties voor maximaal 100 deelnemers, u kunt eindelijk elk aspect van uw telefonie beheren.

IP-telefonie is een kant-en-klare oplossing die in real time kan worden beheerd en geen investeringen in hardware vereist(PABX op kosten van de exploitant). Gebruiksklaar, implementeerbaar in slechts één klik, met een implementatietijd die korter is dan de tijd die nodig is om deze tekst te lezen, hosted telefonie zal uw productiviteit stimuleren door u competitiever te maken dan ooit.

Kent u deze dienst al?
Voor meer details:
Technische fiche

Verwante diensten

Ga direct naar de sectie die u interesseert

Vragen?
Sewan antwoordt!

Bent u geïnteresseerd in dit product? Wilt u meer informatie?
Aarzel dan niet om ons te contacteren, wij zullen u zo snel mogelijk antwoorden.

Vragen?
Sewan antwoordt!

Bedankt voor uw bericht!

We zullen de nodige informatie verzamelen om u te antwoorden
en zeer snel contact met u opnemen.

Deskundigenpanel

Jean-Philippe Ribes
Product Manager Verbinden

Operatoren en connectiviteitstechnologieën evolueren voortdurend om tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar bandbreedte en diensten in verband met nieuwe toepassingen (cloud, real-time toepassingen, big data, enz.).
Door te kiezen voor een "operator of operators" bent u er zeker van dat elk van uw sites zal profiteren van de beste garanties op het gebied van prestaties, beschikbaarheid en beveiliging op de markt.

Nog vragen? Contacteer ons

Technische fiche