Het breedste aansluitnetaanbod op de markt

Voor elke site de beste internetsnelheid aan de beste prijs!

Toegang tot het internet via een volledig gamma van snelheden en technologieën dat in al uw behoeftes voorziet: u verbindt waar u wilt, wanneer u wilt, van waar u ook bent.
VanDSL- over 4G- tot glasvezelverbindingen, u profiteert van gegarandeerde snelheden, pieksnelheden, snelle inzetbaarheid en verbinding met de klantensite, waar die zich ook bevindt.
U profiteert van premiumdiensten als multi-operator, multi-technologische redundantie, een complete, proactieve monitoring en firewalls die u in real-time beheert op basis van uw behoeftes!
De schaalbaarheid van het aanbod garandeert u de mogelijkheid om snel nieuwe operatoren en nieuwe technologieën te integreren om u de beste verbindingen aan te bieden.

Kent u deze dienst al?
Voor meer details:
Technische fiche
VDSL ADSL
De VDSL is een evolutie van ADSL die het mogelijk maakt om een downloadsnelheid tot 100 Mb/s te bereiken via een analoge lijn.
SDSL
De SDSL is een symmetrische verbinding tot 20 MB/s. De SDSL voldoet aan de dagelijkse behoeftes van bedrijven van elke omvang.
Dedicated glasvezel
Dedicated glasvezel biedt een 100% gegarandeerde en 100% symmetrische snelheid. Deze oplossing is bovendien schaalbaar: in enkele klikken kunt u uw snelheid verhogen naarmate uw bedrijf groeit.

Deskundigenpanel

Jean-Philippe Ribes
Product Manager Verbinden

Operatoren en connectiviteitstechnologieën evolueren voortdurend om tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar bandbreedte en diensten in verband met nieuwe toepassingen (cloud, real-time toepassingen, big data, enz.).
Door te kiezen voor een "operator of operators" bent u er zeker van dat elk van uw sites zal profiteren van de beste garanties op het gebied van prestaties, beschikbaarheid en beveiliging op de markt.

Nog vragen? Contacteer ons