De beste connectiviteit, altijd en overal

 

Een gamma technologieën en diensten om aan alle behoeftes te voldoen

Om te verbinden zoals u wilt, waar u ook bent, heeft u verbindingen nodig die de beschikbaarheid, prestaties en veiligheid garanderen. Want uw dagelijkse werk vraagt om een snelle, eenvoudige en betrouwbare verbinding via efficiënte oplossingen zonder dat u zich vragen hoeft te stellen. U kiest de geschikte connectie uit het breedste internet aanbod op de markt, en Sewan zorgt voor alles.

Hoe?

Dankzij onze interconnecties met lokale, nationale en internationale operatoren. Door u te voorzien van een volledige, proactieve monitoring en het bieden van end-to-end beveiliging met multi-operator, multi-technologische redundantie en firewalls in het kernnetwerk.

U kunt al uw opties in real-time aanpassen via uw unieke beheerinterface die alle diensten van Sewan bundelt.

Omdat uw internettoegang de connectie verdient die u nodig heeft.

Uw connecties, onze oplossingen.

Kent u deze dienst al?
Voor meer details:
Technische fiche
kengetallen Sewan: 40.000 koppelingen geïmplementeerd
Internettoegang
Maak overal en altijd verbinding, met een volledig gamma aan snelheden en technologieën om aan al uw dagelijkse behoeftes te voldoen.
Directe toegang
VPN/MPLS
Een multi-site, nationaal of internationaal bedrijf heeft gegarandeerde connectiviteit, prestaties en beschikbaarheid nodig.
Directe toegang
Netwerkbeveiliging
Beveilig uw koppelingen en stromen
Directe toegang
Ontdek
onze twee andere families:

Deskundigenpanel

Jean-Philippe Ribes
Product Manager Verbinden

Operatoren en connectiviteitstechnologieën evolueren voortdurend om tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar bandbreedte en diensten in verband met nieuwe toepassingen (cloud, real-time toepassingen, big data, enz.).
Door te kiezen voor een "operator of operators" bent u er zeker van dat elk van uw sites zal profiteren van de beste garanties op het gebied van prestaties, beschikbaarheid en beveiliging op de markt.

Nog vragen? Contacteer ons