Vertrouwensrelatie

Sewan begeleidt u elke dag

We vertrouwen op ons toegewijde white-label reseller-netwerk en op een nationaal netwerk van 850 distributiepartners die bedrijven voorzien van een ongeëvenaarde nabijheid.

We bieden steeds eenvoudigere en flexibelere oplossingen dankzij 100% geautomatiseerde diensten, en we werken elke dag om het leven van onze partners te vergemakkelijken en hen een maximum aan tools te geven in de beste omstandigheden.

Het is meer dan alleen een netwerk, het is een ecosysteem dat is opgebouwd door een gevoel van nabijheid en betrokkenheid te cultiveren met onze partners die toegang hebben tot materiële ondersteuning, technische ondersteuning en verkoop- en marketinginstrumenten.

Wij begeleiden en begeleiden onze partners in hun ontwikkeling dankzij de knowhow en expertise van een gemeenschap van liefhebbers.

Partner zijn betekent samen bouwen aan het verbonden bedrijf van de toekomst.
Kent u deze dienst al?
Voor meer details:
Technische fiche
Kerncijfers Sewan: 65.000 klanten
Kerncijfers Sewan: 850.000 gebruikers
Kerncijfers Sewan: 850 partners

Personaliseerbare tools voor white labeling

Wij voorzien onze partners van personaliseerbare communicatietools en verkoopmateriaal. Plaats er gewoon uw logo op om ze eigen te maken en uw eigen visuele identiteit mee te geven. Sewan verschijnt niet op documenten die bestemd zijn voor uw klanten of prospects.

Uw Partner ruimte

Ons doel is om altijd dichter bij onze partners te staan en hen de best mogelijke respons te garanderen. Om hen te voorzien van de beste marketing- en verkooptools en de beste documentatie, hebben we een speciale partnerzone ontwikkeld. Deze zone is ontworpen om te voldoen aan de dagelijkse behoeftes van onze partners en hen te voorzien van visuele FAQ's, webconferenties, white label documenten, videotutorials...

 


Bent u al partner? 

Ga snel naar uw partnerzone om toegang te krijgen tot al uw content.

Inloggen