De eerste 100% geautomatiseerde firewall in de cloud

 

Beveilig uw netwerk, uw gegevens en uw gebruikers

Sewan maakt gebruik van een firewall-cluster van Fortinet * om u te voorzien van een complete geïntegreerde beveiligingsoplossing. U kiest ervoor om de firewall te beheren of het beheer ervan te delegeren aan Sewan. U krijgt optimale bescherming met de talrijke state-of-the-art mogelijkheden van de cloud-firewall.

*Fortinet is de leider in netwerkbeveiligingsoplossingen en verenigde systemen

Kent u deze dienst al?
Voor meer details:
Technische fiche

Een firewall-cluster van Fortinet in hoge beschikbaarheid

Sewan integreert een  firewall-cluster van Fortinet in het kernnetwerk, gebaseerd op ASIC NP's(Network Processor). Deze exclusieve, hardwareversnelde verwerking van uw gegevens zorgt voor de beste prestaties en de laagste latency op de markt.

Kracht en eenvoud

Unified threat management  (UTM) in combinatie met de functionele rijkdom van een New Generation Firewall  (NGFW) bieden u het hoogste niveau van beveiliging. U kunt uw beveiligingsbeleid in real-time beheren via uw praktische en intuïtieve administratie-interface  (drag & drop, contextmenu's, slim zoeken, etc.).

Beheerder of afgevaardigde

Beheer uw beveiligingsbeleid zoals u dat wilt: beheer uw firewall rechtstreeks vanuit uw specifieke interface, of laat het beheer van uw firewall over aan de Sewan-experts

Firewall per sessie

De firewall Stateful inspection stelt u in staat om de regels per sessie te controleren en toe te passen om de beveiliging en de verwerkingsprestaties te verbeteren. Regels worden geanalyseerd volgens talrijke criteria zoals bron/bestemming interfaces, bron/bestemming IP's/gebruikers/machines, diensten en planningen.

Proxy

De firewall omvat de Proxy-functie: het cachen van webpagina's of objecten om de prestaties van uw webbrowsing te verbeteren.

Toegang op afstand

Controleer en beveilig de externe toegang tot uw netwerk op basis van uw gebruik. Mobiele gebruikers, externe sites of beveiligde toegang tot uw applicaties, de volledige functionaliteiten van de IPSec en SSL Cloud Firewall  (in tunnel- of portaalmodus), staan tot uw beschikking om de beveiligde verbindingentot stand te brengen die u nodig hebt.

Anti-intrusie

Deanti-intrusion" beschermt uw netwerken tegen criminele aanvallen door het verkeer te analyseren en blokkeert bedreigingen voordat ze uw gevoelige resources bereiken.
Samengesteld uit on-demand en eenvoudig te configureren functionaliteiten zoals: detectie van protocolafwijkingen, beheer van IPS-sondes en DDOS-preventieve aanpak, bevat de beschermingsbasis meer dan 15.000 regels die in meer dan 7.500 handtekeningen worden gebruikt. 
Elke week worden er honderd regels bijgewerkt of gecreëerd en worden er nieuwe Zero Day" -bedreigingen geïdentificeerd en geblokkeerd.

Antivirus

De geïntegreerde antivirusoplossing van de cloud-firewall is een complete oplossing om een breed spectrum aan aanvallen en kwaadaardige activiteiten te elimineren, waaronder virussen, Trojans, wormen, spyware, botnets, grayware en adware. De oplossing maakt gebruik van dubbele detectie op basis van zowel handtekeninggebaseerde detectie als heuristische analysealgoritmen(analyse van het veronderstelde gedrag van een programma om te bepalen of het al dan niet een virus is).

URL-filtering en protocolfiltering

Webfilteren is een middel om de content te controleren die een internetgebruiker mag bekijken. U beheert de productiviteit van uw medewerkers,
U vermijdt congestie van het netwerk. U voorkomt het lekken van vertrouwelijke informatie.
U vermindert het risico van blootstelling aan bedreigingen, en u vrijwaart de wettelijke verantwoordelijkheid van uw bedrijf.

Toepassingscontrole

Applicatiestroomherkenning is gebaseerd op real-time verkeersanalyse en het in kaart brengen met een database van handtekeningen ingebed op de apparatuur en het verwijzen naar meer dan 3500 applicaties onderverdeeld in grote groepen om uw beveiligingsbeleid te vereenvoudigen en te optimaliseren.

Compatibele oplossingen, hardware en accessoires