Plaats mobiliteit in het hart van uw bedrijf.

Mobiele telefonie voor bedrijven in al zijn flexibiliteit.

Of u nu een zware gebruiker bent, een dwangmatige reiziger of een occasionele gebruiker, wij hebben het juiste aanbod voor u.

Ontdek onze onbeperkte pakketten en kies uw pakket op basis van uw zakelijke behoeften!

En natuurlijk heeft u toegang tot zeer snel breedband met 4G beschikbaar op al onze aanbiedingen en nu 5G (van 2GB tot 100GB)!

Kent u deze dienst al?
Voor meer details:
Technische fiche
 

Zoek niet langer een goede mobiel om je bundel te veranderen

Sewan heeft haar Enterprise-aanbod gelanceerd op het nummer één mobiele netwerk in termen van dekking (bevolking en grondgebied) en kwaliteit van de mobiele diensten. Dit nieuwe aanbod garandeert een netwerk van betere kwaliteit tegen aantrekkelijker prijzen en talrijke innoverende diensten. U profiteert van standaardpakketten en de nieuwe beschikbare opties (MeVo visueel, MMS, verbinding delen). Het aanbod is niet alleen verbeterd, het is ook concurrerender geworden, met aanzienlijke prijsverlagingen en natuurlijk meer giga's voor minder euro's.

Stem af op 5G

U kunt nu profiteren van de beste mobiele connectiviteit via 5G, op onze pakketten van 2 tot 100 GB via het nummer 1 mobiele netwerk. Met 5G geniet u van 10 keer hogere snelheden dan 4G en een betere reactiviteit dankzij een lagere latentie.

Geniet van de beste gesprekskwaliteit, zelfs in witte gebieden

Ontvangt uw smartphone geen mobiel netwerk? Dankzij VoWIFI kunt u bellen en sms'en via het WIFI-netwerk, wanneer uw gsm geen mobiel netwerk ontvangt. Wilt u genieten van een betere geluidskwaliteit en kortere gespreksopbouwtijden? VoLTE-technologie biedt u een betere gesprekskwaliteit met geoptimaliseerd geluid en meer vloeiendheid met 4G-snelheid voor al uw gebruik tijdens uw gesprekken.

Een verscheidenheid aan bundels die zich aanpassen aan uw behoeftes

Of u nu meer een sms- of mms-gebruiker bent, een fan van lange gesprekken of een fervent data-gebruiker. Sewan heeft een breed scala aan bundels die overeenkomen met verschillende soorten consumenten.
Aarzel niet om contact op te nemen met ons verkoopteam om het aanbod te vinden dat het beste bij u past.

Verander uw bundel,
niet uw nummer

Het veranderen van nummers is altijd een belemmering.
Dat is waarom, dankzij de draagbaarheid je kunt veranderen
zonder je nummer te veranderen.
U hoeft geen groepsbericht te sturen
naar je hele telefoonboek!

SIM Triple Cutting

Sewan is vastbesloten om u concurrerende en voordelige aanbiedingen te doen op het gebied van prijs en aanvullende diensten, waardoor ze in staat zijn om te concurreren met elk klassiek aanbod of zelfs te overtreffen. Om zich aan te passen aan al uw behoeftes, moeten alle Sewan-kaarten worden geleverd in drievoud (sim, microsim, nanosim). Geen teleurstelling meer met een ongeschikte simkaart, ze zijn compatibel met alle merken en alle smartphones.

Bedien uw mobiele telefoon op één enkel platform

Dank aan myselfcare.be uw specifieke platform toegankelijk op mobiel & desktop, kunt u uw mobiele (en vaste) telefonie beheren via een eenvoudige internetverbinding. U controleert eenvoudig al uw telefonie en stelt uw geavanceerde functies in op vast en mobiel, wanneer u wilt en waar u wilt. Eenvoud en flexibiliteit zijn de sleutelwoorden.

Een mobiel netwerk op uw naam

Heb je dit altijd al willen doen? Dankzij de personaliseringsdienst voor mobiele netwerken kunt u SIM-kaarten met de naam van uw bedrijf op de markt brengen!

SMS Parkeren en De Lijn

Gemakkelijk parkeren en tickets voor De Lijn kopen via smartphone is mogelijk met Sewan Mobile! Met één klik op onze Sophia-tool activeert u de mogelijkheid om uw parking vanop afstand te beheren en tickets te kopen door een sms te sturen.

Een mobiel netwerk op uw naam

Heb je dit altijd al willen doen? Dankzij de personaliseringsdienst voor mobiele netwerken kunt u SIM-kaarten met de naam van uw bedrijf op de markt brengen!

Vragen?
Sewan antwoordt!

Bent u geïnteresseerd in dit product? Wilt u meer informatie?
Aarzel dan niet om ons te contacteren, wij zullen u zo snel mogelijk antwoorden.

Vragen?
Sewan antwoordt!

Bedankt voor uw bericht!

We zullen de nodige informatie verzamelen om u te antwoorden
en zeer snel contact met u opnemen.