De oplossing die teamwerk aanmoedigt

Creëren, delen, bijdragen 

Microsoft Teams is een samenwerkingstool die is ontwikkeld door Microsoft. Deze oplossing vereenvoudigt en bevordert het teamwerk en stelt u in staat om te communiceren waar u ook bent, allerlei soorten content te delen, evenementen te plannen en te organiseren vanaf één enkele gebruikersinterface die beschikbaar is op desktop- en mobiele apparaten.

Dankzij Teams combineert u  al uw diensten in één! Geen risico meer om informatie te verliezen of tijd te verspillen met het zoeken naar het platform waarop een bepaald gesprek of document zich bevindt. Teams kan worden gebruikt voor agenda's, bestandsoverdracht, videoconferenties, instant messaging en mailboxen.  

 
Kent u deze dienst al?
Voor meer details:
Technische fiche
Microsoft Teams

Verspil geen tijd meer

Met Microsoft Teams combineert u alle oplossingen in één applicatie. Geen tijdverlies of productiviteitsverlies meer door het zoeken van gesprekken of afspraken. U bespaart opslagruimte door onnodige en overbodige toepassingen te elimineren. Microsoft Teams: alles in één!

Niet alleen de 06's in mijn team

Met Microsoft Teams kunt u profiteren van een speciaal telefoonnummer om nationale of internationale gesprekken te voeren en te ontvangen. Teams is niet beperkt tot telefonie en is compatibel met Skype voor HD-videoconferenties. U kunt openbaar of privé communiceren, waar u ook bent, met al uw medewerkers, klanten of leveranciers.

Communiceer waar u ook bent!

Te laat voor een vergadering? Start in de auto, in de trein, of zelfs van thuis uit. Microsoft Teams zorgt voor een revolutie in teamwerk: u communiceert met uw teamleden, waar u ook bent met behulp van mobiele applicaties op Windows, iOS en Android . 

Integratie van Office-applicaties

Microsoft Teams biedt direct toegang tot SharePoint-applicaties (file server) op OneNote (collaborative note-taking) of PowerBI (analyse-oplossing). U kunt documenten direct in de app aanmaken en bewerken en uw team op de hoogte houden dankzij e-mailintegratie.

HD-video- en audiocommunicatie

Microsoft Teams bestaat uit een HD-audio- en videocommunicatiefunctie. U voert heel makkelijk audio- en/of videogesprekken. Bovendien wordt elk gesprek verbeterd door de Sewan-apparatuur die high-definition-geluid levert!

Geen compromissen op het vlak van beveiliging

Microsoft Teams versleutelt de gegevens permanent, zowel in ongebruikte toestand als tijdens het transport, en omvat multi-factor authenticatie om de beveiliging van de identiteit te verbeteren. On-call support engineering is permanent beschikbaar voor ondersteuning.

Aanvullende oplossingen

Vraag een demo aan

Bent u geïnteresseerd in Microsoft Teams?

Wilt u profiteren van deze samenwerking? 

Vraag een demo aan

Bedankt voor uw bericht!

We zullen de nodige informatie verzamelen om u te antwoorden
en zeer snel contact met u opnemen.

Technische fiche

Aanwezigheid, instant messaging (1:1 en meerdere partijen)

Ja

Permanente gesprekken

Ja

Connectiviteit Skype for Business

Ja

Microsoft Teams-gesprekken (voice en HD-video, 1:1)

Ja

Desktop- en applicatiedeling

Ja

Vergaderingbeheer (organisator, wachtkamerervaring)

Ja

Verbeterde notulering tijdens vergaderingen via OneNote

Ja

Video met meerdere partijen

Ja

Mobiele Microsoft Teams-clients beschikbaar op Windows 10, iOS- (Apple) en Android- (Google) smartphones en tablets

Ja

Microsoft Teams Web App

Ja

Vergaderopnamefunctie

Ja