Geïntegreerde communicatie van Sewan

 

Uw verenigde communicatie groeit mee met uw bedrijf

Gesprekken, Instant Messaging, audio- en videoconferenties, u wisselt en bespreekt alsof uw gesprekspartner naast u staat.
Unified communications brengt mensen samen en maakt interactie, het delen van documenten, het creëren van inhoud en vergaderingen mogelijk. Compatibel met de meest prestigieuze merken van smartphones, tablets en pc's, is unified communications de toekomst van zakelijke telefonie, van het lokale PSTN tot de grootste wereldwijde ondernemingen.

Kent u deze dienst al?
Voor meer details:
Technische fiche

Met Doko kunnen uw teams beter communiceren, snel allerlei inhoud delen, vergaderingen efficiënt plannen en de interactie binnen het bedrijf vergemakkelijken.

Bijbehorende materialen

Deskundigenpanel

David Brette
Associate Director

Aan de vooravond van het einde van de PSTN (conventionele telefonie) in Frankrijk en Europa vertegenwoordigt IP-telefonie niet de toekomst, maar het heden. Deze oplossing, die intussen voor iedereen toegankelijk is, is de meest betrouwbare technologie geworden voor het leveren van hoogwaardige zakelijke telefoniediensten.
Dankzij zijn catalogus, de meest complete op de markt, biedt Sewan u een gamma van gehoste telefonie-oplossingen op maat van uw behoeftes en die van uw klanten.
Schaalbaar, snel uitrolbaar en zonder nood aan speciaal onderhoud, voldoet IP-telefonie aan de behoeftes van bedrijven van elke omvang: van multinationals tot kleine lokale bedrijven.

Nog vragen? Contacteer ons