Installeer uw Trunk op maat

Trunk SIP : uw telefonie past zich aan uw bedrijf aan

Het SIP Trunk-aanbod van Sewan is de oplossing die bedrijven met een telefooncentrale de mogelijkheid biedt om hun inkomende en uitgaande oproepen te routeren. Sewan biedt een onbeperkt, forfaitair pakket voor nationale oproepen en meer dan 110 internationale bestemmingen.
Het is van naturecompatibel met alle apparatuur en merken op de markt en alles wordt in het werk gesteld om een optimale servicekwaliteit en betrouwbaarheid te garanderen.

Kent u deze dienst al?
Voor meer details:
Technische fiche

Beheer in real-time
en in volledige autonomie

Vanuit uw eigen interface beheert u al uw diensten.
Deschaalbaarheid van het aanbod in de tijd geeft u de mogelijkheid om het aantal gelijktijdige communicaties te wijzigen volgens uw behoeften en om de DID (direct inward dialing) toegewezen aan uw Trunk. In geval van storing van uw apparatuur of zelfs van de verbinding, kunt u het aantal gelijktijdige gesprekken wijzigen.uw apparatuur of zelfs de verbinding, een globale doorschakeling verzekert de continuïteit van al uw gesprekken.

Native of via gateway, compatibel met IPBX en PABX

Deze Trunk SIP-oplossing past zich aan al uw huidige telecomapparatuur aan. Het aanbod van Trunk Onbeperkt is compatibel in eigen landmet alle IP-telefoonnormen (IPBX) van de markt.
Als u bent uitgerust met een PABX zonder SIP-connectiviteit, biedt Sewan u een gateway om het bestaande platform met uw telefoonnetwerk te verbinden zonder enige wijziging ter plaatse.

Dual-operator Dual-technologie

Het kwaliteitsbeheer van de telefonische communicatie wordt gewaarborgd door Sewan, dat veilige verbindingen aanbiedt met een verbintenis tot beschikbaarheid van de dienst
Wij pleiten voor een redundante toegangsverbinding- met twee technologieën(SDSL of Glasvezel +SDSL), twee verschillende operatoren automatische omleiding van inkomende nummers in geval van onbeschikbaarheid van de site.

DID naar DID routering

U definieert nummer voor nummer de doorschakeling die u wilt instellen. U stelt regels op voor permanent doorsturen, doorsturen bij geen antwoord en vooral doorsturen bij geen verbinding, zeer nuttig in geval van een storing in de verbinding of in de telefooncentrale. U kunt ook gelijktijdig rinkelen definiëren voor elk van de nummers: zo kunt u een doorschakeling instellen op een nummer buiten Trunk. Met deze eerste stap naar convergentie kunt u uw vaste telefoonnummer koppelen aan uw mobiele nummer.

Altijd betere beveiliging

Met dual-link-beveiliging kunt u profiteren van verschillende soorten configuraties, of het nu gaat om load sharing (active-active) of fail-over (active-back-up). Om frauduleus gebruik van uw Trunk te voorkomen, is bovendien een anti-hacking mechanisme opgezet met beperkingen op basis van het gebruiksprofiel.
Ten slotte, om te garanderen dat het gebruik van uw Trunk legitiem is, biedt Sewan IP-authenticatie op zijn trunks en beveiligingstools met behulp van een SBC in het kernnetwerk.

Uw diensten personaliseren

U kunt profiteren van aanvullende diensten die zijn geïntegreerd in het aanbod van Trunk SIP zoals tijdmanagement, interactieve voiceservers... 
U wenst de manieren waarop u wordt gecontacteerd te diversifiëren? Sewan voorziet u van internationale of 08AB-nummers.

Besparen

Alle oproepen van het bedrijf naar vaste lijnen, en van mobiele telefoons naar nationale en internationale bestemmingen zijn inbegrepen. Zo kunt u bellen wie u wilt, waar u maar wilt, 24 uur per dag, 7 dagen per week, en heeft u de kosten van uw communicatie onder controle. Bovendien genereert u grote besparingen op uw telefoniedienst dankzij de gratis communicatie tussen uw sites!

Uw gratis interlokale gesprekken

Schaalvoordelen bereikt u met gratis interlokale gesprekken. Uw medewerkers, afdelingen of diensten, gevestigd in verschillende steden of landen, communiceren gratis met elkaar via uw netwerk.

Vragen?
Sewan antwoordt!

Bent u geïnteresseerd in dit product? Wilt u meer informatie?
Aarzel dan niet om ons te contacteren, wij zullen u zo snel mogelijk antwoorden.

Vragen?
Sewan antwoordt!

Bedankt voor uw bericht!

We zullen de nodige informatie verzamelen om u te antwoorden
en zeer snel contact met u opnemen.

Technische fiche

Kwaliteit van de dienstverlening
Wij raden u aan redundante toegangsverbindingen te gebruiken die twee verschillende technologieën (xDSL of glasvezel + xDSL) combineren.
Automatische omleiding van inkomende nummers in geval van onbeschikbaarheid van de site
Redundantie, loadsharing of actief/passief systeem tussen meerdere Trunks
SLA : 99,85%
SIP-interoperabiliteit
Ondersteunde codecs: G711/G722/G729
Transport: UDP of TCP
Fax: T.38 en G711
SIP-/ ISDN-poorten
Basistoegang(BRI) :
- Poort 4 gelijktijdige communicaties(2T0)
- Poort 8 gelijktijdige communicaties(4T0)
- Poort 16 gelijktijdige communicaties(8 T0)
Primaire toegang (PRI) :
- Poort 15 gelijktijdige communicaties(½ T2)
- Poort 30 gelijktijdige communicaties(1 T2)
- Poort 60 gelijktijdige communicatie(2 T2)
Flexibele nummeringsregels
E164 (+32)
Internationaal(00)
Nationaal (E Z AB PQ MCDU)
Operator(Z AB PQ MCDU)
Beheerdiensten operator
Toewijzing van middelen of overdraagbaarheid (Geografisch, Toegevoegde waarde, internationaal nummer, gratis telefoonnummer)
Beheer van de noodnummers door de operator
Authenticatiemethode en beveiliging
IP-authenticatie
TLS of VPN
Beheerde diensten
Wereldwijde omleiding van inkomende oproepen : 
- Doorschakelen bij geen antwoord 
- Doorschakelen bij bezet 
- Doorschakelen bij geen verbinding
Geavanceerde routering per DID
Geavanceerde IP-routing
Volledig onbeperkte bundel (1)
Onbeperkt nationaal vastelijndienstverkeer (oproepen naar telefoniediensten in 40 Belgische zones)
Nationale mobiele telefoongesprekken
Oproepen naar 70 internationale bestemmingen (2)
 
(1) Permanente doorschakeling is niet opgenomen.
(2) Azoren, Zuid-Afrika, Alaska, Algerije, Andorra, Argentinië, Australië, Oostenrijk, Engeland, Balearen, België, Brazilië, Bulgarije, Canada, Canarische Eilanden, Chili, China, Costa Rica, Kroatië, Cyprus, Denemarken, Estland, Finland, Guam, Duitsland, Griekenland, Hawaï, Hongkong, Hongarije, Maagdeneilanden, Ierland, Schotland, Zuid-Afrika, Spanje, Verenigde Staten, Noord-Ierland, IJsland, India, Israël, Italië, Japan, Luxemburg, Maleisië, Malta, Mexico, Monaco, Marokko, Noorwegen, Nieuw-Zeeland, Panama, Paraguay, Wales, Nederland, Peru, Polen, Puerto Rico, Portugal, Tsjechië, Roemenië, Rusland, Singapore, Slowakije, Slovenië, Noord-Ierland, Zweden, Zwitserland, Taiwan, Thailand, Turkije, Vaticaanstad, Venezuela, Vietnam.