Met Telephony Teams, het resultaat van de combinatie van Sewans expertise in vaste telefonie in B2B met Microsofts tool voor samenwerking, kunnen gebruikers bellen en samenwerken binnen één tool met al hun toestellen.

 

Dit hulpmiddel maakt het mogelijk alle voor het dagelijks leven noodzakelijke vaste telefonie-functies (visuele voicemail, oproepbeheer, oproeplog, enz.) rechtstreeks in de Microsoft-toepassing te integreren.

 

Om tijdens een Teams-vergadering een externe gesprekspartner te betrekken door hem op zijn mobiele telefoon te bellen of om onderweg bereikbaar te blijven door oproepen van je vaste lijn op je mobiel te ontvangen, is maar één tool nodig: Teams Telefonie.

 

Van l’speciale interface, kan de gebruiker dan master het geheel van zijn diensten telefonie in alle veiligheid in eenn gecertificeerde infrastructuur door Microsoft voor het gebruik van Sewan telefonie in Teams.

 

De voordelen van het gebruik van Teams als een telefoon zijn nombreux :

▪️ Vereenvoudiging van de gebruikerservaring door alle beschikbare communicatiekanalen samen te brengen in één enkele toepassing

▪️ Een moderne samenwerkingsoplossing bieden die beschikbaar is op elk type apparatuur, zowel voor mobiliteit als voor telewerken

▪️ Geavanceerde telefonie-functies bieden(IVR, tekst-naar-spraak, oproeproutering, enz...)

▪️ Profiteer van eenvoudige en snelle implementatie en optimaal beheer via het Office 365-beheerportaal