background
Lexicon van cloud en telecom

Om cloud en telecom te vereenvoudigen, moeten we ze ook duidelijk en beknopt kunnen uitleggen. Vind de definitie van de vaakst gebruikte termen.

Alle
Clouddiensten
Internet en netwerk
Voice en samenwerking

Teams Telefonie

Met Telephony Teams, het resultaat van de combinatie van Sewans expertise in vaste telefonie in B2B met Microsofts tool voor samenwerking, kunnen gebruikers bellen en samenwerken binnen één tool met al hun toestellen.

Dit hulpmiddel maakt het mogelijk alle voor het dagelijks leven noodzakelijke vaste telefonie-functies (visuele voicemail, oproepbeheer, oproeplog, enz.) rechtstreeks in de Microsoft-toepassing te integreren.

Om tijdens een Teams-vergadering een externe gesprekspartner te betrekken door hem op zijn mobiele telefoon te bellen of om onderweg bereikbaar te blijven door oproepen van je vaste lijn op je mobiel te ontvangen, is maar één tool nodig: Teams Telefonie.

Vanuit de speciale interface kunnen gebruikers al hun telefoniediensten in alle veiligheid beheren, met behulp van een infrastructuur die door Microsoft is gecertificeerd voor het gebruik van Sewan-telefonie in Teams.

Het gebruik van Teams als telefoon heeft veel voordelen:
▪️ Vereenvoudiging van de gebruikerservaring door alle beschikbare communicatiekanalen samen te brengen in één enkele toepassing
▪️ Een moderne samenwerkingsoplossing bieden die beschikbaar is op elk type apparatuur, zowel voor mobiliteit als voor telewerken
▪️ Geavanceerde telefonie-functies bieden (IVR, tekst-naar-spraak, oproeproutering, enz...)
▪️ Profiteer van eenvoudige en snelle implementatie en optimaal beheer via het Office 365-beheerportaal


Verwante definities
background

Sophia, de copiloot voor Partners

Geïntegreerde automatisatie die het verschil maakt