background
01.12.2021

Ontdek de White Label van Sewan

3 min
Ontdek de White Label van Sewan

Al bijna 15 jaar evolueert en groeit Sewan (in symbiose) met haar gemeenschap van partners. Waar komt de motivatie om onze partners te begeleiden in hun ontwikkeling vandaan? 1 concept : De White Label ! Vandaag stellen wij u voor om het concept van White Label bij Sewan van dichterbij te bekijken om het beter te leren kennen. De White Label bij Sewan is verre van een simpele doorverkoopmethode. Het is vooral bedoeld als een ervaring voor onze partners, die wij gedurende heel onze onderlinge relatie begeleiden :: ontwikkeling van hun bedrijf, technische ondersteuning, talrijke opleidingen, commerciële diversificatie, marketing en HR-ondersteuning, enz.

Om in detail te verduidelijken wat de White Label bij Sewan is, lanceren wij een speciale website waar u het White Label universum op uw eigen tempo kunt ontdekken: wordnupartner.sewan.be... Klaar voor de ontdekkingsreis?

 

1. Ontdek waarom onze White Label werkt (voor onze partners)

De White Label is vooral gericht op resellers van Cloud en Telecom oplossingen in België en Europa (Spanje, Frankrijk, Duitsland). U wilt uw bedrijf ontwikkelen, de beheerder van uw klantenportefeuille zijn en langdurige relaties opbouwen met hen? Dan is dit het ideale model in vergelijking met o.a. dealership.

Wat maakt het verschil met de White Label ?
Als we kijken naar onze partnergemeenschap, merken we een logische associatie met een opwaartse, dynamische spiraal. Voor een reseller heeft een nauwere band met een operator als Sewan vele voordelen. Deze voordelen zijn in eerste instantie van commerciële aard : onze partners kunnen hun waaier aan oplossingen en producten uitbreiden en hun prospectieperimeter aanzienlijk vergroten, terwijl ze hun commercieel beleid zelfstandig kunnen blijven handhaven. Dit creëert business mogelijkheden met een absolute transparantie voor de eindgebruikers.  

De White Label heeft ook een technische voordeel. Met name op het gebied van investeringen en infrastructuur. Aangezien u met Sewan kunt profiteren van alle investeringen die wij reeds hebben gemaakt. De partners profiteren onder meer ten volle van de infrastructuur en van alle R&D-ontwikkelingen. Dit is een niet te onderschatten  extra troef. Het technische voordeel is ook te danken aan de geboden ondersteuning: bij problemen staan onze support-teams klaar om onze partners te helpen met allerlei uitdagingen die zij tegenkomen op hun pad.

Tenslotte, waarom voor de White Label van Sewan kiezen? Voor alles wat hierboven vermeld staat... maar ook, en vooral, voor alles wat wij extra inbrengen dat zonder twijfel het verschil maakt! Om enkele van deze troeven te noemen: Begeleiding voor startende ondernemingen, financieel advies, opleidingsprogramma's, aanpasbare communicatie- en marketinginstrumenten, en steun bij aanwerving. Kiezen voor de White Label van Sewan betekent toetreden tot een compleet en duurzaam ecosysteem.

 

2. Ontdek op wordnupartner.sewan.be in detail de voordelen van de White Label by Sewan.

Het is leuk om ons te ontdekken via onze aanbiedingen en oplossingen, maar ons ontdekken door alles te weten te komen over onze partners-visie is nog beter! Alle Sewan teams samen willen één ding: dat elke partner de best mogelijke ondernemerservaring heeft. Dus, pagina na pagina en video na video, hebben we alles belicht wat het dagelijks leven van onze partners makkelijker maakt.

Tijdens uw verkenning zult u alle voordelen ontdekken van de White Label by Sewan -universum:

- Ontdek alle voordelen van het recurrente businessmodel

- Ontwikkel uw inkomen

- Consolideer uw bedrijf met een gerust hart

- Communiceer gemakkelijk en doeltreffend met uw klanten

- Opleiding en ontwikkeling met toegewijde deskundigen

- Neem deel aan een gezamelijk avontuur

Voor al deze hoofdthema's hebben wij de inhoud over de laatste jaren verveelvoudigd. We hebben onder meer onze bedrijfsexperts aan het woord gelaten en partners geïnterviewd om dankzij hun feedback meer te weten te komen.

Ervaring is het woord! Bezoek ons nu op onze speciale White Label by Sewan pagina.

background

Doe mee met de ervaring

Ontdek
Onderwerpen artikels

Resources

Gelinkte resources

background

Sewan breidt FTTO-aanbod uit met Eurofiber en Colt

Internet en netwerk3 min
background

Ons aanbod van hosted telefonie wordt versterkt en opengesteld voor CRM's

Voice en samenwerking3 min
background

Partner Babbel-met Megabyte

Sewan2 min
background

Partner Babbel met Maf

Sewan2 min
background

Sophia, de copiloot voor Partners

Geïntegreerde automatisatie die het verschil maakt