21/10/2019

Condé Nast: glasvezel voor het uitwisselen van grote bestanden

Probleemstelling:

Bedrijf met uitgebreide en specifieke behoeftes op het gebied van interne connectiviteit en veiligheid op het gebied van flow management. Condé Nast - Vogue moet bovendien een snelle internettoegang garanderen aan zijn interne en externe gebruikers. Die toegang moet worden beveiligd door een firewall, maar ook profiteren van URL-filtering en regels die specifiek zijn voor elke gebruikersgroep. Als de primaire verbinding uitvalt, moet een secundaire verbinding worden aangesproken zonder onderbreking.
Condé Nast - Vogue wil van de zeer hoge verbindingssnelheid gebruikmaken om Voice te verzenden via een Hosted Telefonie-oplossing.

Voorziene oplossing:

- Een zeer hoge snelheid van 1 GB/s via glasvezel, 100% symmetrisch, 100% gegarandeerd
- Een back-upverbinding om beschikbaarheid en redundantie te garanderen
- Fortinet Firewall met dedicated instance (VDom) om het netwerk, de gegevens en de gebruikers te beschermen.

Condé Nast is een Amerikaanse uitgeverij die gespecialiseerd is in tijdschriften, en eigenaar van grote Amerikaanse en globale perstitels zoals The New Yorker en Vanity Fair. In Frankrijk is de groep het bekendst om publicaties zoals Vogue of GQ.

Door zijn activiteiten wordt de groep geconfronteerd met een onafgebroken intern verkeer van grote bestanden, vooral HD-foto's en andere specifieke bedrijfsbestanden. Deze bestanden zijn over het algemeen vertrouwelijk en vereisen een optimale beveiliging. Deze behoeftes impliceren dus een zeer hoog niveau van engagement en beschikbaarheid. Als het netwerk uitvalt, riskeren alle activiteiten van Condé Nast een vertraging.

Om aan deze behoefte aan een zeer snelle internetverbinding te voldoen, heeft Sewan een robuuste technische oplossing voorgesteld op basis van zijn kennis en infrastructuur, namelijk: een specifieke 1 GB/s zeer snelle dark-glasvezelverbinding, symmetrisch (download = upload) met dubbele verbindingsbeveiliging (via een tweede verbinding van een tweede operator), gekoppeld aan een geïntegreerde firewall om de controle van inkomende en uitgaande flows te garanderen, en zo de vertrouwelijkheid van de gegevens te waarborgen.

Resultaat: Condé Nast wordt niet langer bedreigd door een verlies van internettoegang en kan in enkele seconden zeer grote bestanden uitwisselen.

Neem contact op met een Sewan-expert

Bent u geïnteresseerd in deze producten? Wilt u meer informatie?
Neem contact met ons op, een Sewan-expert zal u zo snel mogelijk antwoorden. 

Neem contact op met een Sewan-expert

Bedankt voor uw bericht!

We zullen de nodige informatie verzamelen om u te antwoorden
en zeer snel contact met u opnemen.