background
10.09.2023

Partner Babbel met NiProject

Sewan2 min
Partner Babbel met NiProject

NiProject is een 10-koppige kmo gevestigd in Luik, actief in alle aspecten van IT-netwerkbeveiliging en geaccrediteerd door het Waalse Gewest in cyberbeveiliging. Als jarenlange partner heeft NiProject de evolutie van 3StarsNet - Sewan begeleid en biedt het uiteraard IP-telefonie aan. In de loop der jaren is het partnerschap geëvolueerd en heeft NiProject zich kunnen richten op aanvullende oplossingen zoals toegangsverbindingen(VDSL,FTTH-glasvezel), Mobile, SIP Trunk, enz.

NiProject, één aanspreekpunt

NiProject biedt zijn klanten een volledig beheer van hun IT-middelen (computer, internetlijn, cyberbeveiliging, mobiel abonnement, enz.). Dankzij een totaalpakket dat al hun IT-behoeften dekt, ontvangen klanten een globale factuur inclusief hun telefooncentrales, telefoonnummers, verbruik, mobiele lijnen en internettoegangsverbindingen. En dat is het voordeel van één aanspreekpunt: al uw IT-behoeften en -diensten centraliseren in 1!

 

Het ontwikkelen van...

De belangrijkste ambitie van NiProject is natuurlijk om het bedrijf te blijven ontwikkelen door nieuwe klanten te zoeken en nieuwe oplossingen aan te bieden. Om dit te bereiken is het de bedoeling om tegen 2024 op alle lijneneen 4G-backuptoegang te integreren, die een fail-over mogelijk maakt in geval van een probleem op de hoofdlijn, zodat er een back-uplijn is.
Proactiviteit is een van de vele sterke punten van NiProject, daarom komt er binnenkort ook een monitoringsysteem. Deze monitoring omvat alle apparatuur, de verschillende routers en firewalls, enzovoort, en waarschuwt de klant nog voordat hij doorheeft dat er een storing is.

 

...De klant verwennen!

Met al deze nieuwe producten wil NiProject nog dichter bij zijn klanten staan, al hun vragen kunnen beantwoorden, hen steeds meer ondersteunen en uiteindelijk "hun IT verzorgen alsof we het voor hen doen!

 

Zoals je kunt zien, is NiProject een bedrijf dat 100% toegewijd is aan zijn klanten! Bedankt Mathieu en Nicolas voor jullie feedback!

Ga naar ⬇️ om de video te bekijken.

🎙️Si Als hun verhaal je inspireert en je wilt het jouwe delen, neem dan contact op met je Account Manager 😊 Wie weet ben jij de volgende die voor onze camera staat? 🎥

Onderwerpen artikelsSewan

Resources

Gelinkte resources

background

Partner Babbel-met Megabyte

Sewan2 min
background

Partner Babbel met Maf

Sewan2 min
background

Partner Babbel met VestaTech

Sewan5 min
background

Sewan: het verhaal van een rebranding om anders te schitteren!

Sewan5 min
background

Sophia, de copiloot voor Partners

Geïntegreerde automatisatie die het verschil maakt