background
12.07.2023

Partner Babbel met VestaTech

Sewan5 min
Partner Babbel met VestaTech

VestaTech, een veelzijdig bedrijf

VestaTech is een IT-bedrijf dat sinds 2018 bestaat en gespecialiseerd is in telefonie en, meer in het algemeen, alles wat met IT te maken heeft. De naam van het bedrijf is toepasselijk... Net als de Griekse godin "Vesta", beschermster van het huishouden, helpt VestaTech haar klanten met een hele reeks behoeften, van het beheer van telefoons en servers tot infrastructuur en firewalls. Met een klein team van 6 mensen zijn ze 'manusjes-van-alles'.

VestaTech & Sewan: de experts komen samen

Wat heeft VestaTech overtuigd toen het koos voor een partnerschap met Sewan? De diversiteit van het aanbod en de technische ondersteuning die de teams bieden voor een breed scala aan oplossingen. VestaTech past zich aan elk van zijn klanten aan voor een aanbod op maat zonder extra kostenDe dialoog , altijd bereid om te luisteren, is ook heel belangrijk binnen de twee bedrijven, zodat we samen vooruitgang kunnen boeken en problemen snel kunnen oplossen.  

Hoe zit het met de toekomst van telecom?

Volgens Reinoud van der Hijden, directeur, en Vincent Denys, Teamcoördinator ICT bij VestaTech, is de evolutie van de telecommunicatiemarkt sterk verbonden met de opkomst van samenwerkingstools zoals Teams of Zoom, die nu fundamenteel zijn voor bedrijven en organisaties. Op bepaalde continenten zijn toepassingen zoals Whatsapp ook onmisbaar geworden voor het bedrijfsleven!

En zoals Davy Van De Moere, CTO Sewan Belgium, uitlegt, vinden landen die een latere technologische revolutie hebben meegemaakt het gemakkelijker om 4G te gebruiken door antennes te installeren dan glasvezel, dat complexer en duurder is om te installeren.

Kortom, met de ontwikkeling van technologieën zoals glasvezel en 5G, en de diversiteit aan toepassingen in verschillende landen, heeft telefonie nog een mooie toekomst voor zich!

Genoeg teasen: tijd voor de video! 👇

Onderwerpen artikelsSewan
Het Sewan team

Resources

Gelinkte resources

background

Partner Babbel-met Megabyte

Sewan2 min
background

Partner Babbel met Maf

Sewan2 min
background

Partner Babbel met NiProject

Sewan2 min
background

Sewan: het verhaal van een rebranding om anders te schitteren!

Sewan5 min
background

Sophia, de copiloot voor Partners

Geïntegreerde automatisatie die het verschil maakt