background
27.07.2022

Internet geschiktheid: een Plug & Play tool om alles te weten te komen met een enkele klik

Internet en netwerk2 min
Internet geschiktheid: een Plug & Play tool om alles te weten te komen met een enkele klik

Welke internetaanbiedingen zijn er voor een bedrijf dat in hartje Brussel is gevestigd of voor een ander bedrijf dat in Vlaanderen of de Ardennen is gevestigd? Van de ene stad tot de andere, van de ene straat tot de andere, van het ene gebouw tot het andere, zijn de beschikbare technologieën niet dezelfde. En om onze partners te helpen hun klanten het meest geschikte aanbod voor te stellen, hebben wij een nieuwe white label tool gelanceerd: de eligibility module.  

 

Sewan breidt zijn aanbod van toegangsverbindingen regelmatig uit om aan alle behoeften van zijn ecosysteem te voldoen. Wij zetten ons volledig in om elke professional overal en altijd de beste internetverbinding te bieden.

 

ADSLVDSLFTTH...? Alvorens een toegangsverbinding bij hun klanten te installeren, moeten onze partners weten voor welke technologie hun site in aanmerking komt. Een beschikbaarheidstest is dus noodzakelijk!

 

Bied een snelle en gemakkelijke beschikbaarheidstest aan

 

Om in enkele kliks te weten te komen of de lijn van uw klant hen toelaat in te tekenen op een glasvezel- of DSL-aanbod, bijvoorbeeld, hebben de Sewan-teams een Plug & Play-instrument ontwikkeld dat gemakkelijk te installeren is voor onze partners en gemakkelijk te gebruiken voor hun klanten. Dit nieuwe instrument wordt als white label aangeboden aan al onze partners, die het perfect in hun website kunnen integreren, zonder dat zij daarvoor technische vaardigheden nodig hebben, en het naar eigen goeddunken kunnen aanpassen. Met deze verkiesbaarheidsmodule krijgen hun klanten in een paar seconden antwoord op hun vraag of zij in aanmerking komen.

Deze totale aanpassing maakt van dit instrument een White Label troef: Sewan stelt de module voor u beschikbaar in volledige transparantie voor uw klanten. Het is dan aan jou om het je eigen te maken!

Uw klanten kunnen hun adres, hun vast telefoonnummer of hun GPS-coördinaten testen en zo te weten komen welke technologie beschikbaar is onder alle op de markt beschikbare technologieën (ADSLVDSLFTTH) en kennis nemen van de aanbiedingen van de verschillende operatoren. Wij hebben ook een contactformulier geïntegreerd, zodat zij hun project rechtstreeks met onze partners kunnen uitvoeren.

 

En omdat eenvoud deel uitmaakt van ons DNA, zullen de geïntegreerde modules op de sites van onze partners automatisch worden bijgewerkt zodra wij een nieuw aanbod van toegangsverbindingen aan onze catalogus toevoegen.

 

Bent u geïnteresseerd in onze white label verkiesbaarheidsmodule?

Als u al een Sewan partner bent, ga dan naar uw PartnerRuimte of neem contact op met uw sales manager om te weten te komen hoe u de module op uw site kunt integreren.

Bent u nog geen Sewan Partner maar wilt u wel veranderen, neem dan contact met ons op zonder een minuut te verliezen!

Onderwerpen artikelsInternet en netwerk
Het Sewan team

Resources

Gelinkte resources

background

Sewan breidt FTTO-aanbod uit met Eurofiber en Colt

Internet en netwerk3 min
background

Sophia, de copiloot voor Partners

Geïntegreerde automatisatie die het verschil maakt