15/06/2022

Sewan presenteert de 4G back-up!

De noodzaak om verbonden te blijven is essentieel voor bedrijven en hun werknemers. En meer dan ooit is het van essentieel belang uw klanten een flexibele en onmiddellijke oplossing te kunnen bieden in geval van een probleem met de internetverbinding. Van de verschillende toegangsverbindingoplossingen die Sewan aanbiedt, voldoet de 4G-back-up aan deze vereisten.

In dit artikel laten we u kennismaken met deze nieuwe connectiviteitstroef en de voordelen van een 4G-backupverbinding voor internettoegangsverbindingen. U zult ook onze nieuwe 4G-routerontdekken !

1. Sewan lanceert 4G back-up!

Bij Sewan werken wij voortdurend aan de evolutie van onze families en onze producten om onze partners de hoogste kwaliteit te bieden in al onze diensten.

Met ons Connect-aanbod hebt u toegang tot het internet via een volledig gamma snelheden en technologieën die aan al uw behoeften beantwoorden: u maakt verbinding waar u wilt, wanneer u wilt, waar u ook bent.

De 4G-back-up versterkt dus ons aanbod door de integratie van Sophia, het hart van het Sewan-ecosysteem. Sophia is onze unieke, 100% geautomatiseerde tool, waarmee u in een paar klikken producten en oplossingen kunt bestellen , automatisch uw klanten kunt factureren en alle diensten kunt instellen .

Dankzij deze integratie met Sophia kan de 4G-back-uptoegangsverbinding ook profiteren van diensten met toegevoegde waarde, zoals vaste IP, basis- en geavanceerde Cloud Firewall-functies en linkmonitoring/supervisie, zoals het geval is voor al onze toegangsverbindingen.

2. Nieuwe 4G router beschikbaar.

Met de lancering van de 4G-back-up breiden we ons assortiment uit met de Mikrotik Chateau4G-router, een krachtige, krachtige router met de volgende hoogtepunten:

Zichtbaarheid: de voorzijde van de 4G-router is uitgerust met LED's die u laten weten of de router is ingeschakeld en die in realtime het 4G-signaalniveau aangeven. Met deze functie kunt u de router verplaatsen om altijd de beste ontvangstkwaliteit te vinden.

Beter signaal: dankzij het verticale formaat biedt de Mikrotik 4G router een grote bereikbaarheid! Via de achterdeksel kunnen gemakkelijk externe antennes worden aangesloten, voor een nog beter signaal.

Connectiviteit: connectiviteit is de essentie van een router! De Mikrotik 4G Router scoort dus punten: naast WiFi beschikt de router over 5 Gigabit Ethernet LAN-poorten. Deze poorten zijn rechtstreeks toegankelijk via de achterkant van de router.

 

Toegankelijkheid: een 4G-router betekent een SIM-kaart. Wie SIM-kaart zegt, zegt (vaak) beproeving van handigheid en geduld om hem te plaatsen of te verwijderen! Dit is nu opgelost met de Mikrotik 4G Router waar de SIM-kaart gemakkelijk toegankelijk is. De router is ook compatibel met SIM-kaarten in Micro-SIM formaat.

Zoals u kunt zien, heeft deze nieuwe router alles! 😊

 

3. Kortom... Waarom 4G back-up aanbieden?

 

Tussen FTTH, ADSL, VDSL, zijn er meerdere opties om de internetverbinding van bedrijven te beheren... Zeker als we aan deze lijst de 4G back-upverbindingen toevoegen! Wat zijn de voordelen van het aanbieden van een 4G-back-up via de Mikrotik 4G-router aan gebruikers?

 

- Automatische back-up met meerdere technologieën: kiezen voor een verbinding die gebruik maakt van een andere technologie dan onze hoofdverbinding (bv. FTTH) is een verstandige keuze om de continuïteit van de dienstverlening aan de klanten te waarborgen in geval van een langdurige storing van de hoofdverbinding.

 

- Snelle en eenvoudige implementatie: dankzij de integratie in het Sewan-ecosysteem wordt de 4G-back-up autonoom, snel en eenvoudig via Sophia ingezet.

 

Kortom, een 4G back-up link is een wendbare, snelle en efficiënte oplossing die niets te benijden heeft van andere connectiviteitsopties. Het is een bondgenoot om aan uw catalogus toe te voegen, die u zelfs een voordeel kan opleveren in de commerciële relatie met uw klant, en nog meer als hij gekoppeld is aan een krachtig en efficiënt toestel zoals de Mikrotik 4G Router!

 

Wilt u meer weten over alle mogelijkheden van 4G back-up access links en onze nieuwe router? Neem dan contact met ons op!