31/08/2021

Personaliseer nu de naam van uw mobiel netwerk!

Veel partners dromen er reeds lang van om hun firmanaam te zien verschijnen als mobiele netwerk...

Sewan maakt dit nu mogelijk! We gaan nog een stap verder in de "white label"-ervaring met de aanpassing van de naam van het mobiele netwerk. En het is een nieuwigheid die velen zal plezieren... We geven dan ook graag een woordje uitleg.

 

White Label, altijd meer!

Na de lancering deze zomer van de PWA (Progressive Web App),  technologie, geïntegreerd in het beheersplatform voor telefonie van myselfcare.be, bieden wij onze partners nu de mogelijkheid hun mobiele netwerk te personaliseren met de naam van hun bedrijf. Deze nieuwe stap maakt deel uit van de sterke wens van Sewan om de zichtbaarheid en bekendheid van haar witte label partners te vergroten. 

Deze extra personalisering biedt onze partners een mobiele oplossing die volledig in zijn eigen (huis)stijl is, tot en met de keuze van de netwerknaam. De netwerknaam is de naam die op de schermen van de mobiele telefoon verschijnt, in plaats van de gebruikelijke grote operatoren. Een geweldige eye catcher!

Hoe doe je dat? Heel simpel!

Bij het bestellen van SIM-kaarten geeft je als partner de gewenste naam op. Sewan configureert de SIM-kaarten voor u. Met een maximum limiet van 16 tekens, biedt dit geweldige mogelijkheden! Wij zijn ervan overtuigd dat personalisering een essentieel strategisch element is in de uitrol van de mobiele oplossing voor onze partners naar hun klanten.

En jij, welke naam kies jij?