28/02/2022

Partner Babbel Ep03 met FoundCOM


In onze reeks video's over partners belichten wij het ondernemersavontuur en de deugdzame samenwerking van onze partners met Sewan.

Ontdek vandaag de ervaring van Dave Kerwyn, Technical Director en Dennis Dufloucq, Account Manager, van FoundCOM.

 

Een nieuwe aflevering met inspirerende ervaringen

 

Het volgen van de gedeelde ervaringen door andere Partners biedt u de mogelijkheid om van elkaar te leren. Het is eveneens een gelegenheid om te zien hoe andere partners zich de diensten en oplossingen van Sewan eigen hebben gemaakt en, waarom niet, om u te laten inspireren voor uw volgende ontwikkelingsdoelstellingen.

Tot slot is het ook een gelegenheid om de mening van andere Cloud en Telecom marktexperts zoals uzelf te delen. Het horen van deze verschillende standpunten van deskundigen kan u vertrouwen geven in een of meer van de trends die u ziet voor de ontwikkeling van uw eigen bedrijf!

 

 

Bekijk de getuigenis van onze partner FoundCOM

 

FoundCOM , werd in 2017 opgericht als een expertise bedrijf binnen de telecomsector, met als doel een constante evolutie op basis van de snel veranderende industrie en de behoeften van klanten.

Dave en Dennis kijken terug op het FoundCOM-avontuur en de talrijke Sewan-oplossingen die ze in hun portfolio hebben opgenomen: telefonie, mobiele pakketten, internetverbindingen...

Kwaliteit, toegankelijkheid en transparantie zijn belangrijke waarden voor FoundCOM, die gedetailleerde pakketten samenstelt voor hun B2B-klanten.

Het bedrijf is zeker niet van plan achteruit te gaan zitten. Zij werken momenteel aan een groots project: de uitbreiding van hun assortiment met een TV-aanbod!

Ontdek het interview met Dave Kerwyn en Dennis Dufloucq, door Sandra Schevenels:

 

 

Nog meer inspiratie…

Wil je de vorige getuigenissen van Sébastien en Wim zien... Ga naar ons Youtube kanaal, in de afspeellijst gewijd aan de Partner Babbel video's!

Bent u graag de volgende om uw ervaringen te delen? Laat het ons weten via:
contact@partner.sewan.be