21/10/2019

Repetto: voice-oplossingen voor een winkelnetwerk

Probleemstelling:

Multi-site retailer die spraak- en netwerkdekking nodig heeft in meer dan 30 winkels in Frankrijk.

Voorziene oplossing:

Multitechnologische dual-link verbindingen via één VPN MPLS en een gehoste telefonieoplossing met CoS om de voice-stromen op elke site te prioriteren.

Een multi-site, nationaal of internationaal bedrijf heeft behoefte aan gegarandeerde, hoogwaardige en beschikbare verbindingen. Repetto, een merk dat wereldwijd bekend staat om zijn dansschoenen, ballerina's, lederwaren en prêt-à-porter, is daar geen uitzondering op.

Het Franse merk was al klant bij onze partner Sgui-VIP door te vertrouwen op de Sewan-infrastructuren voor hosting en samenwerkingsdiensten, en heeft dan besloten om rechtstreeks te werken met Sewan voor spraak- en data-infrastructuurproblemen (Sgui-VIP is een hostingspecialist, en raadde Repetto aan om rechtstreeks te werken met Sewan).

Met meer dan 30 winkels in Frankrijk moet Repetto immers zorgen voor de interconnectie tussen haar vestigingen en tegelijkertijd voorrang geven aan de voice-stromen, met name voor de directe lijnen.

Sewan heeft daarom een VPNMPLS multitechnologische dual-link verbinding en een gehoste telefonieoplossing met CoS geïmplementeerd om de voice-stromen op elke site te prioriteren.

Zo zijn alle locaties, van het hoofdkantoor tot de winkels, met elkaar verbonden door een VPN op verschillende media (ADSL / VDSL / SDSL / dedicated fiber) volgens de bandbreedte-behoeftes van elke site.

Repetto beschikt nu over een privaat, waterdicht, virtueel en veilig netwerk voor al haar sites, opgebouwd rond een performante en veerkrachtige infrastructuur en ondersteund door een multi-operator end-to-end gecontroleerd collectienetwerk.

Neem contact op met een Sewan-expert

Bent u geïnteresseerd in deze producten? Wilt u meer informatie?
Neem contact met ons op, een Sewan-expert zal u zo snel mogelijk antwoorden. 

Neem contact op met een Sewan-expert

Bedankt voor uw bericht!

We zullen de nodige informatie verzamelen om u te antwoorden
en zeer snel contact met u opnemen.