21/10/2019

Jungheinrich verbindt zijn sites met een VPN MPL-netwerk

Probleemstelling:

Een bedrijf met multi sites moet deze met elkaar verbinden om over een uitgebreid privénetwerk te kunnen beschikken, gegevens en toepassingen veilig en efficiënt te delen, optimaal gebruik maken van zijn IS en integratie van een nieuw systeem voor vaste telefonie.

Voorziene oplossing:

Levering van een WAN MPLS multi-site xDSL en glasvezelnetwerk en dubbele verbindingsbeveiliging bij twee operatoren.

De Jungheinrich Groep, gevestigd in het Duitse Hamburg, is een van 's werelds toonaangevende producenten van apparatuur voor behandeling, opslag en beheer van goederenstromen.

In het kader van groei en ontwikkeling op de Franse markt, en geconfronteerd met de noodzaak om zijn IT-strategie te globaliseren, was het voor Jungheinrich noodzakelijk om de 14 vestigingen in Frankrijk met elkaar te verbinden. Deze optimalisatie was gericht op het verbeteren van de organisatorische flexibiliteit en van het budgetbeheer.

Om deze uitdagingen het hoofd te bieden, heeft Sewan een VPNMPLS-netwerk met dubbele verbindingen, en dubbele technologieën (DSL-verbinding of glasvezel, naargelang de behoeftes van de locatie) opgezet. Deze VPN integreert CoS-beheer om prioriteit te geven aan real-time stromen en bedrijfsapplicaties. Deze oplossing is uiteraard veiligheidsgericht met een local loop security, beveiliging van de Backbone en het kernnetwerk. Deze redundantie-oplossingen zijn ontwikkeld om Jungheinrich de best mogelijke beschikbaarheid te bieden.

Voor de behoefte aan vaste telefonie heeft Sewan Jungheinrich voorzien van eenTrunk SIP, uitgerust met een Hack-Limit-systeem, automatische routing, oproepdoorschakeling, een multi-operator oplossing en ondersteuning van verscheidene authenticatiemodi. Deze oplossing was compatibel met alle telefooncentrales en vereiste enkel de installatie van een gateway voorIPBX. Dit betekent dat alle Jungheinrich-stations hun oorspronkelijke nummer hebben kunnen behouden.

 

Neem contact op met een Sewan-expert

Bent u geïnteresseerd in deze producten? Wilt u meer informatie?
Neem contact met ons op, een Sewan-expert zal u zo snel mogelijk antwoorden. 

Neem contact op met een Sewan-expert

Bedankt voor uw bericht!

We zullen de nodige informatie verzamelen om u te antwoorden
en zeer snel contact met u opnemen.