21/10/2019

Audika en de hosting van bedrijfskritische applicaties

Probleemstelling:

Een bedrijf met meerdere vestigingen dat behoefte heeft aan een hoogwaardig logistiek informatiesysteem dat ononderbroken werkt. Noodzaak om de kritische applicatie te hosten in een zeer beschikbare omgeving en waarvoor beheerde diensten nodig zijn voor het dagelijkse beheer van deze applicatie.

Voorziene oplossing:

Hosting van het platform via de Cloud Server-dienst en levering van managed services (OS-beheer, databasebeheer en back-up) om de beschikbaarheid van de applicatie te garanderen.

Audika is een distributiegroep voor gehoorapparatuur. Audika werd opgericht in 1976 en is het belangrijkste netwerk van hoorcorrectiecentra in Frankrijk.

Deze voorloper van de hoorcorrectie gebruikt een intranet als dagelijkse tool. Dit intranet, dat door de teams van Audika in eigen beheer is ontwikkeld, is een kritische toepassing die de 850 medewerkers van het bedrijf in staat stelt om voorraden, orders, enz. te beheren. Als dit intranet zou crashen, zou Audika's hele operationele werking ernstig worden verstoord.

Sewan biedt Audika hosting voor deze kritische applicatie via de Cloud Server-oplossing voor bedrijfs- en kritische applicaties (real-time replicatie op meerdere Datacenters). Het intranet van het Franse merk wordt gehost in twee datacenters in Frankrijk, in een beveiligde en zeer beschikbare omgeving. Deze kant-en-klare, veilige oplossing maakt het mogelijk om snel te reageren op veranderingen in de activiteiten van het bedrijf door de prestaties en de beschikbaarheid van de applicatie te garanderen. Dankzij multi-operator, multi-technology redundancy is er geen risico dat Audika's operationele werking wordt verstoord.

Deze technische en robuuste Sewan-oplossing, gebaseerd op de betrouwbaarheid van de infrastructuren, laat Audika toe om zich met een gerust gemoed te concentreren op zijn acitiviteiten. Sewan heeft zich onderscheiden dankzij zijn technische expertise, maar ook dankzij het reactievermogen van zijn verkoop-, technische en managementteams.

Resultaat: vanuit het hoofdkantoor, dat toegang heeft tot de kritische applicatie in het kernnetwerk tot de 432 centra die zich in 90 afdelingen bevinden, is Audika's intranet volledig beveiligd toegankelijk en functioneel.

Neem contact op met een Sewan-expert

Bent u geïnteresseerd in deze producten? Wilt u meer informatie?
Neem contact met ons op, een Sewan-expert zal u zo snel mogelijk antwoorden. 

Neem contact op met een Sewan-expert

Bedankt voor uw bericht!

We zullen de nodige informatie verzamelen om u te antwoorden
en zeer snel contact met u opnemen.