16/06/2023

Partner Babbel ep07 met AR.TELECOM

Albert Ruche, die al 30 jaar in de telecomindustrie werkt, is deze maand onze gast in deze nieuwste aflevering van Partner Babbel. Laten we hem gaan ontmoeten! ūüėć

 

AR.TELECOM en Unified Communications

AAlbert, manager van AR.TELECOM, startte zijn bedrijf 12 jaar geleden met de installatie van telefooncentrales. Later evolueerde hij op technisch vlak naar Unified Communications.

Vaste en mobiele telefonie, samenwerkingstools zoals chatrooms en videoconferenties, internetconnectiviteit... AR.TELECOM is een echte expert binnen de markt¬†en biedt ge√Įntegreerde professionele oplossingen op maat van elke vraag.

Kort na de oprichting van zijn bedrijf, toen hij op zoek was naar een alternatieve operator, koos Albert voor 3StarsNet (dat in 2019 Sewan Belgium werd). In navolging van zijn verkoopservaring met Vicky Bureau en zijn ontmoeting met Arnaud Doyen, Production Manager, ging Albert in verdiepen in onze verschillende oplossingen en werd de samenwerking geconsolideerd. ūü§Ě

 

 

Sterke punten van AR.TELECOM

AR.TELECOM, was van bij aanvang gespecialiseerd in VoIP, oplossingen en heeft zijn aanbod verbreedt naar nieuwe oplossingen, zoals VDSL/glasvezel internettoegangsverbindingen en 4G back-up. 

Meer recent heeft het bedrijf mobiele diensten  toegevoegd aan zijn productportfolio. Dankzij deze diversificatie en  het Sewan white label kan AR.TELECOM voldoen aan de behoefte van zijn klanten en kunnen zij rekenen op één enkel aanspreekpunt!

De kracht van AR.TELECOM deelt het met Sewan: een persoonlijke klantenservice en een kwalitatieve ondersteuning. Elke klant is belangrijk: "Daarom werkt de samenwerking tussen Sewan en AR.TELECOM zo goed, omdat we allebei dezelfde visie hebben", zegt Albert.

Kortom, klanten een compleet pakket aanbieden aan concurrenti√ęle prijzen en met de gepaste persoonlijke ondersteuning, is de sleutel tot succes!¬†

 

Nieuwe markten in zicht

Zoals u ongetwijfeld gemerkt hebt, breidt het aanbod van telecomdiensten van AR.TELECOM zich voortdurend uit! Albert werkt momenteel aan een nieuw project, om zich nog verder te vestigen in Belgi√ę: de overstap naar de publieke sector . Het begint alvast positief! Verschillende lokale overheden zijn al overtuigd van het professionalisme van AR.TELECOM!

Bekijk hieronder het volledige interview met Albert Ruche (Nederlandse ondertiteling beschikbaar), ge√Įnterviewd door Vicky Bureau, Account Manager, begeleid doorArnaud Doyen, Production Manager.

Neem ook zeker een kijkje op https: //artelecom.cloud/ voor meer info over AR.TELECOM!