14/02/2017

Rowastores: mobiele telefonie voor het hele bedrijf!

Probleemstelling:

Multi-site bedrijf waarvan de behoefte aan mobiele telefonie niet goed wordt gedekt: onbetaalbare kosten en geen relatie met zijn leverancier.

Voorziene oplossing:

Om Rowastores te laten profiteren van een beter concurrerend aanbod op technologisch en economisch vlak, maar ook van een hechte klant/leverancierrelatie.

Rowastores is een producent en installateur van jaloezieën en rolluiken. Het bedrijf is gevestigd in de Elzas en noemt zichzelf "de ster van de jaloezieën en rolluiken". Het is een multi-site bedrijf, gelegen in verschillende gebieden van de Elzas (Colmar, Mulhouse, Vendenheim). De volledige groep werkt in de productie, het ontwerp en de installatie van jaloezieën en veranda's.

Rowastores is een historische klant van Sewan en van regionale partner Cap Communication, met name voor gehoste telefonie. Rowastores was voorheen een klant van de historische operator voor haar mobiele telefonie. Maar gehinderd door onbetaalbare kosten en een onpersoonlijke relatie door te veel tussenpersonen, heeft Rowastores (en de 4 andere entiteiten van de groep) besloten om het beheer van zijn mobiele telefonie (4G, onbeperkt, eenvoudig aanbod) toe te vertrouwen aan Cap Communication (vertrouwend op Sewan-infrastructuur).

De "ster van de jaloezieën en rolluiken" was voorstander van een technologisch en economisch beter concurrerend aanbod, maar ook van een persoonlijkere relatie, zowel geografisch als menselijk gezien, met Cap Communication.

Wat de behoeftes op het vlak van mobiele telefonie betreft, waren alle niveaus van de hiërarchie betrokken, van het management tot de verkoopmedewerkers, van assistenten tot monteurs. Zo werden niet minder dan 25 lijnen, verspreid over de 5 locaties, door Cap Communication aan Rowastores geleverd.

Het resultaat: een betere klant-leverancierrelatie en een aanzienlijke kostenbesparing.

 

Neem contact op met een Sewan-expert

Bent u geïnteresseerd in deze producten? Wilt u meer informatie?
Neem contact met ons op, een Sewan-expert zal u zo snel mogelijk antwoorden. 

Neem contact op met een Sewan-expert

Bedankt voor uw bericht!

We zullen de nodige informatie verzamelen om u te antwoorden
en zeer snel contact met u opnemen.