28/02/2017

Eyssautier: een VPN om de sites van een multi-site bedrijf met elkaar te verbinden

Probleemstelling:

Multi-site bedrijf dat gaat voor vervanging van de bestaande operator en de overname van zijn telefoonnetwerk.

Voorziene oplossing:

Installatie van een VPN MPLS met 50 MB/s glasvezel op elk van de sites, naast een gehoste telefonie-oplossing voor alle gebruikers.

Eyssautier is een multi-site verzekeringsmakelaar voor zee- en transportverzekeringen, die staat voor een wijziging van de bestaande operator en dus ook voor de overname van alle telefonie.

Sewan heeft daarom een VPNMPLS met 50 MB/s glasvezel op elk van de sites opgezet, naast een gehoste telefonieoplossing voor alle gebruikers in Parijs en Marseille. Deze gebruikers hebben daarmee toegang tot alle middelen van het bedrijf die op een derde site worden gehost, terwijl ze toch kunnen profiteren van telefonie van hoge kwaliteit. Het volledige telefoonnetwerk kan op afstand verbinding maken met de servers.

De oplossing werd getest en uitgevoerd door Toolip, een partner in de Parijse regio en integrator van telecomoplossingen voor bedrijven, met assistentie van Sewan in elke fase van de implementatie, via materiële, menselijke en developmentondersteuning aan Toolip.

De overname van het telefoonnetwerk profiteerde van de grote flexibiliteit qua instellingen die specifiek is voor Sewan, aangezien de operator zijn dienstenaanbod toepaste op een reeds bestaand netwerk.

Resultaat: vandaag maken zo'n 80 gebruikers die voor de Eyssautier groep werken, gebruik van de diensten van Sewan.

Neem contact op met een Sewan-expert

Bent u geïnteresseerd in deze producten? Wilt u meer informatie?
Neem contact met ons op, een Sewan-expert zal u zo snel mogelijk antwoorden. 

Neem contact op met een Sewan-expert

Bedankt voor uw bericht!

We zullen de nodige informatie verzamelen om u te antwoorden
en zeer snel contact met u opnemen.