Maak van uw campagne een succes

Campagnes die naar meer smaken!

Om het succes van een telefooncampagne te verzekeren, is het essentieel dat u uw efficiëntste adviseurs identificeert en ze uitrust met de beste tools. Contact Experience biedt u veel oplossingen!

Kent u deze dienst al?
Voor meer details:
Technische fiche
proactiviteitproactiviteit
campagne

Mis geen enkel gesprek

Als u niet de mogelijkheid heeft omal uw inkomende gesprekken te beantwoorden, worden die stuk voor stuk geïdentificeerd om u in staat te stellen om de beste opvolging te voorzien: uitgaande campagne, terugbelverzoek... Loop geen opportuniteiten meer mis.

Aandachtig vs. proactief

De tools stellen u in staat om uw oproepen dynamisch te integreren om te profiteren van daluren en om campagnes te lanceren (voorvertoning,progressief, voorspellend) of door klanten terug te bellen die uw dienst niet hebben kunnen bereiken.

Beheers de ins en outs van uw campagne

Met een duidelijke visie op service en prestatie-indicatoren kan de supervisor de resultaten gebruiken om eenvoudiger te zorgen voor continue verbetering en het behalen of zelfs overtreffen van de doelstellingen !

Profiteren van een effectieve belstrategie

Wij helpen u bij het ontwerpen van uw campagne, het bepalen van uw scenario's en het ontwikkelen van uw belstructuur.

Compatibele oplossingen, hardware en accessoires

Technische fiche

Deskundigenpanel

Jean-Philippe Ribes
Product Manager Verbinden

Aliquam ac arcu quis dolor vulputate. Mauris dolor erat, finibus ut faucibus eu, mollis non ligula. Integer eget feugiat orci, convallis blandit felis.

Nog vragen? Contacteer ons