Elke situatie kan worden doorgeschakeld

Want het missen van een oproep is er niet zijn voor wie je nodig heeft. 

Vandaag telt elke oproep. Het doorschakelen van oproepen is een eenvoudige en praktische oplossing om het verlies van oproepen te minimaliseren en zelfs uw uitvalpercentage te verlagen. Er zijn een aantal vormen van doorschakelen om aan verschillende behoeftes en situaties tegemoet te komen. Welke vorm van doorschakelen heeft uw voorkeur? 

Kent u deze dienst al?
Voor meer details:
Technische fiche

Bent u afwezig?

Onmiddellijke doorschakeling: u stuurt uw inkomende oproepen rechtstreeks door naar een groep, voicemail of naar het onthaal, bijvoorbeeld wanneer u afwezig bent of op vakantie.

Kunt u de oproep niet beantwoorden?

Doorschakelen bij geen antwoord: ideaal voor het doorschakelen van onbeantwoorde oproepen na "X seconden" of naar een antwoordapparaat na een vooraf bepaald aantal belsignalen. De ideale oplossing om uw gesprekken door te schakelen tijdens uw lunches of vergaderingen.

Heeft u het druk?

Focus op uw werk en schakel door. Hiermee kunt u uw oproepen doorschakelen wanneer u al in gesprek bent of wanneer u de modus "Niet storen" hebt geactiveerd.

Is uw verbinding verbroken?

Doorschakelen bij geen antwoord: een internetstoring is uw angst omdat een oproep missen een opportuniteit missen betekent. Met deze oproepdoorschakeling mist u geen enkel gesprek in het geval van een internetstorin of een per ongeluk afgebroken verbinding! Schakel het gesprek door naar uw mobiele telefoon of naar een andere extensie.

Geen vergunning nodig om mijn telefonie te beheren

Uw bedrijfstelefonie behoort u toe. U moet uw telefoongesprekken zelfstandig kunnen beheren. Daarom bieden we u alle tools om aan de diversiteit van uw behoeftes te voldoen.

Overal telefonie, nergens gemiste oproepen

Het beheer van uw oproepen is essentieel, want elke oproep is een opportuniteit! Elke gebruiker beheert zelfstandig de instellingen van zijn telefonie. Of het nu gaat om een lange periode van vakantie of gewoon weg zijn van de werkplek tijdens een vergadering, alle tools zijn aanwezig!

De Sewan-touch

Het doorschakelen van oproepen ligt in lijn met de Sewan-filosofie: eenvoudig, geautomatiseerd en gericht op gebruik. De instellingen worden gedaan op Sophia en laten u toe om uw oproepstrategie te ontwikkelen, ongeacht het scenario.

Compatibele oplossingen, hardware en accessoires