28/02/2017

Particuliere showroom, een succesverhaal en een kofferbak

Probleemstelling:

Een bedrijf met meerdere vestigingen dat de waarde van de uitgaande oproepen van de verkoopteams moet verhogen, maar vooral ook de correcte routering van de inkomende oproepen naar de Franse en internationale klantendiensten moet garanderen.

Voorziene oplossing:

Migratie van een native IPBX van Innovaphone naar Mitel, leverancier van Trunk SIP-oplossingen, implementatie van redundantie gelinkt met Trunk en het aanmaken van internationale nummers voor buitenlandse sites.

Showroomprive.com is een Frans bedrijf voor online event sales. Elke dag biedt de site zijn leden in Frankrijk en acht andere Europese landen exclusieve sales met kortingen aan.

Sinds 2010 werkt Sewan samen met Showroomprivé aan zijn SIP Trunk behoeften, en heeft het kunnen begeleiden in zijn succes.
In eerste instantie uitgerust met een native IPBX van Innovaphone, werd Showroomprivé aangesloten op een eerste trunk voor 15, 30 en vervolgens 60 gelijktijdige communicatie.
Sewan kon vervolgens zonder onderbreking met de particuliere verkoopsite werken en met behoud van een optimale technische kwaliteit, toen deze laatste, toen ze groeide, besloot om te migreren naar een MITEL-oplossing en een SIP-koffer met een omvang van 300 gelijktijdige communicaties.

Showroomprivé had een tweeledig probleem: het optimaal benutten van de uitgaande gesprekken van de verkoopteams en vooral het garanderen van de juiste routering van inkomende gesprekken naar Franse en internationale klantendiensten.
Naast de SIP Trunk leverde Sewan dus ook internationale nummers voor Showroomprivé-sites in het buitenland (Polen, Groot-Brittannië, Italië, Spanje.).
Als gevolg daarvan kon het bedrijf zich niet de geringste bezuiniging op de dienstverlening veroorloven die synoniem zou zijn met winstderving. Dankzij de clustering van de stemapparatuur, de trunkgerelateerde redundantie en het uitstekende reactievermogen van de verkoop- en IT-ondersteuningsteams, biedt Sewan een betrouwbare, veilige en zeer beschikbare service aan zijn klant.

Showroom Privé is goed gegroeid: meer dan 800 medewerkers werken intussen in het recent beursgenoteerde bedrijf. Maar het aanbod Trunk SIP van Sewan  evolueert mee en volgt dus de behoeftes van een bedrijf in de loop van de tijd.

Resultaat: Showroom Privé Trunk kan vandaag de dag tot 750 gelijktijdige communicaties aan, meer dan het dubbele van de initiële service. Het bedrijf heeft onlangs de Conference Bridge oplossing overgenomen die Sewan speciaal in het Engels heeft ontworpen voor de behoeften van deze historische klant.

Neem contact op met een Sewan-expert

Bent u geïnteresseerd in deze producten? Wilt u meer informatie?
Neem contact met ons op, een Sewan-expert zal u zo snel mogelijk antwoorden. 

Neem contact op met een Sewan-expert

Bedankt voor uw bericht!

We zullen de nodige informatie verzamelen om u te antwoorden
en zeer snel contact met u opnemen.